dimarts, 27 d’octubre del 2009

El Manresa es proclama campió de la Copa Catalunya

L'equip femení del CN Manresa s'ha proclamat campió de la Copa Catalunya de Primera Divisió al vèncer per 8 gols a 7 al GEiEG en un partit molt disputat que es va jugar a la capital del Bages dissabte passat. D'aquesta manera, el CN Manresa afegeix aquest títol a la Copa Catalunya de Segona Divisió masculina que va guanyar fa dues setmanes.

El partit va començar amb un gol manresà que va ser contesat per 4 dianes consecutives de les gironines que deixava un 1-4 al marcador al finalitzar els 8 primers minuts. Un segon quart molt disputat gràcies a l'empenta local va fer que al descans s'arribés amb 2-5, una avantatge que les gironines aviat perdrien. I és que el tercer quart va caure de part manresana per 3-1, que podrien haver empatat si no haguessin errat el segon penal del dia. El GEiEG, però va anotar un gol que encara donava una lleugera avantatge i marxaven 5-6 per encarar el darrer parcial.
El darrer parcial va començar amb l'empat de Bisbal aprofitant una superioritat numèrica, però Gaceny tornava a donar un gol de marge pel GEiEG en una altra situació de superioritat. A falta de tres minuts, el Manresa colocava l'empat a set al marcador i quan quedava poc més d'un minut s'avançava 8 a 7. El GEiEG va tenir una darrera oportunitat a falta de 4 segons, però la defensa manresana va impedir que les gironines pugessin xutar.

CN Manresa (8): A.Vila, M.Ventura, N.Falla (3), M.Serra, N.Cifuentes, I.Serra, M.Izquierdo (1), M.Fontcuberta, C.Fargas, N.Sala, A.Bisbal (3), A.Casasayas i M.Marcuello (1). E: C.Sanz.
GEiEG: E.Santos, I.López, A.Basieras, M.Castro, C.Molas, G.Espinar, S.Redondo (2), M.Gaceny (4), A.Font (1), L.Basieras, J.Valls i A.Mallarach.
Àrbitres: M.Olivares i D.Domínguez.
Parcials: 1-4, 1-1, 3-1, 3-1.