divendres, 23 d’octubre del 2009

El Sabadell inicia amb bon peu la Copa LEN

En un partit disputat ahir al vespre, el CN Sabadell es va emportar els tres primers punts d'aquesta primera fase de la Copa LEN davant l'equip local, l'AZ&PC Amersfoort holandès al vèncer per 3 gols a 8. Els sabadellencs van començar molt bé el partit, ja que el primer parcial va deixar un 0-4 al marcador. En una piscina plena de gom a gom, l'equip local ha retallat distàncies i al descans el marcador era d'1 a 4 pel Sabadell. Un tercer quart molt ajustat, amb un 2-2 de parcial, ha permès que el Sabadell encarés els darrers 8 minuts de partit amb un coixió de 3 gols, que, a més, ha ampliat amb dos gols més per tal de deixar en el marcador el definitiu 3-8.

AZ&PC Amersfoort: Bart Pol, Matthijs Lucas, Frank Hoogland, Mike van der Brink, Vincent Hosman, Jetze Vis, Niels Schouten (1), Marc Wouters, Cyrano Brandsen, Ton van der Velden, Lars van den Laan (1), Jip Dorresteijn (1) i Redmar Poortstra.
Club Natació Sabadell: Juan Carlos Garcia, Marc Hernández, Óscar Carrillo (3) ,Adrià Carabí, Eric Marsal, Dani Cèrcols (1), Marko Cuk, Marc Soler, Tony Martin (1), Enric Moreno (1), Jorge Millán (1), Ricard Aguirán i Toni Martínez (1). E: Xavi Balaguer
Àrbitres: Gyorgy Kun (HUN) i Stefano Pinato (ITA)
Parcials: 0-4, 1-0, 2-2, 0-2

La jornada d'avui serà doble pel Sabadell, que s'enfrontarà al màxim favorit del grup al matí, l'equip croat del Primorje Rijeka (9.20) i contra els irlandesos del Belfast Wolfhounds (18.00) en un partit teòricament assequible. La resta de resultats del grup són aquests: