divendres, 30 d’octubre del 2009

Poc waterpolo per aquest cap de setmana

Iniciem amb aquest post la sèrie dedicada al waterpolo de categories. Cada divendres intentarem fer una petita prèvia dels partits de categories que es disputaran al llarg del cap de setmana, amb els duels que creguem més interessants (que ningú s'enfadi!). Com sempre, esteu convidats a comentar les vostres opinions i aportar resultats, tant aquí al blog com al Facebook com al correu electrònic waterpoloencatala@gmail.com.

El cap de setmana es presenta amb ben poc waterpolo de categories a Catalunya. El fet de que diumenge sigui festiu fa que només hi hagi un partit previst per diumenge, que és el que enfrontarà, en categoria infantil el CN Granollers amb el CN Rubí.

La categoria juvenil, tant pel que fa al masculí com al femení, no té jornada aquest cap de setmana, encara que divendres es jugarà el CN Vallirana - CN Sabadell. De la mateixa manera, el cadet masculí s'ha vist reduït al CN Sant Feliu - CW Anglès del Grup 13 a 20.

La Lliga Catalana Infantil presenta, a més de l'abans esmentat Granollers - Rubí, dos partits amb el Poblenou com a protagonista: CE Mediterrani - CN Poblenou i AESE - CN Poblenou.

El gran gruix de partits de la jornada el trobem en la Lliga Catalana Aleví, amb 12 partits programats, entre els quals cal destacar dos derbis: el CN Terrassa - CN Sabadell i l'AESE - CN L'Hospitalet.

Pel que fa a la categoria benjamí, tampoc hi ha partits aquest cap de setmana.

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada