divendres, 23 d’octubre del 2009

Quatre partits de DH Masculina aquest cap de setmana

La disputa de la ronda prèvia de la Copa LEN, amb la participació del CN Mataró Quadis i el CN Sabadell, deixa la segona jornada de lliga amb quatre partits aquest cap de setmana i dos partits més que es disputaran el proper dimecres 28 d'octubre.
D'entre els quatre partits de demà dissabte cal destacar el que enfrontarà al CN Terrassa amb el Waterpolo Navarra. Serà una nova oportunitat pels jugadors de Dani Nart de sumar la primera victòria de la temporada després d'encadenar tres derrotes en tres competicions diferents, mentre que el conjunt navarrés vol treure's l'espina que va suposar la derrota de la setmana passada.
El CN Atlètic-Barceloneta rep a un motivat Real Canoe, que vol seguir donant la bona imatge que es va veure en la primera jornada. El conjunt mariner, per la seva part, vol sumar una victòria més per tal de seguir al capdavant de la classificació.
L'ADF Helios disputarà a Alcorcón el seu primer partit com a visitant a la Divisió d'Honor contra el CN Alcorcón Arena
El duel barceloní de la jornada es viurà a la Nova Escullera, on el CN Barcelona rep al CE Mediterrani. Tots dos equips van puntuar la darrera jornada, si bé van suar per fer-ho, ja que el Barcelona vu guanyar per la mínima a Pamplona i el Medi va empatar a casa contra el Sant Andreu.
Precisament el CN Sant Andreu, que demà celebra eleccions a la presidència, rep al CN Sabadell en el primer partit de dimecres. L'equip sabadellenc, per la seva part, espera arribar a la Pere Serrat amb la classificació per la següent ronda de la Copa LEN a la butxaca.
El darrer partit de la jornada es disputarà a Puerto de la Cruz, on el CN Martiànez rep l'altre representat català en aquesta primera fase de la Copa LEN: el CN Mataró Quadis.

DH Masculina - J2 - Dissabte 24 d'octubre
12.00 - CN Atlètic-Barceloneta vs Real Canoe NC
13.00 - CN Barcelona vs CE Mediterrani
13.30 - CN Alcorcón Arena - ADF Helios
18.00 - CN Terrassa vs CD Waterpolo Navarra

Dimecres 28 d'octubre
20.45 - CN Sant Andreu vs CN Sabadell
21.00 - CN Martiánez vs CN Mataró Quadis

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada