divendres, 13 de novembre del 2009

El derbi en majúscules es juga a Sant Sebastià

La piscina de Sant Sebastià veurà el plat fort d'aquesta cinquena jornada a la Divisió d'Honor masculina. Si en categoria femenina s'enfronten els dos equips capdavanters i que acumulen més títols a nivell nacional, en categoria masculina passa exactament el mateix. Tres quarts d'hora abans (potser algú podria haver pensat un altre horari...) del Sabadell Astralpool - Mediterrani, es jugarà el CN Atlètic-Barceloneta - CN Barcelona. Els dos equips de la Barceloneta es juguen el liderat. A més, el Barcelona vol posar fi als 132 partits d'imbatibilitat del conjunt mariner. Recordem que els cenebistes van ser els darrers en vèncer-los i també els darrers en sumar un punt. El vencedor d'aquest partit es quedarà tot sol al capdavant de la classificació.

Qui estarà molt pendent d'aquest partit són els dos equips que segueixen l'estela dels colíders. El CN Mataró Quadis visita la piscina d'un necessitat CE Mediterrani amb l'esperança de treure un bon resultat i acostar-se als colíders. Per la seva banda, el CN Sabadell rep el CN Martiánez.

La jornada es completarà amb el viatge del CN Sant Andreu a Alcorcón; el del CN Terrassa a Saragossa i el duel entre el Waterpolo Navarra i el Real Canoe.

DH Masculina - J5 - Dissabte 14 de novembre
12.00 - CN Atlètic-Barceloneta vs CN Barcelona
12.00 - CE Mediterrani vs CN Mataró Quadis
13.00 - CN Alcorcón vs CN Sant Andreu
14.15 - CN Sabadell vs CN Martiánez
17.00 - ADF Helios vs CN Terrassa
18.30 - CD Waterpolo Navarra vs Real Canoe NC

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada