divendres, 13 de novembre del 2009

El derbi vallesà es queda a Terrassa

El CN Terrassa es va emportar el derbi del Vallès en el partit que tancava la quarta jornada. Els de Dani Nart van vèncer per 14 gols a 11 als seus veïns comarcals, el CN Sabadell. D'aquesta manera, el Terrassa sembla oblidar el nefast inici de temporada i es col·loca en quarta posició empatat amb el tercer, el Mataró Quadis.

Els primers minuts del partit van ser dominats clarament pel Sabadell, que es va col·locar 0-3 al finalitzar el primer període i van anotar un quart gol a l'inici del segon, deixant un 0-4 preocupant al marcador. Però els egarencs van respondre amb un parcial de 5-1 i aconseguint l'empat a 5 gols al descans. El tercer quart va ser molt igualat, amb 4 gols per cadacsun, que deixaven un empat a 9 gols i 8 minuts per jugar. Dani Nart, però, va saber treure el millor dels seus jugadors, que van realitzar un darrer parcial molt bo, de tal manera que es van endur el partit per 14-11 i els tres punts es van quedara a casa.

CN Terrassa (14): Ivan Strujic, Adrià Sanz, Sergi Mora (2), Florin Bonca (2), Svilen Piralkov (2), Víctor Cabanas, -,Òscar Aguilar (1), Jordi Pérez (1), Iván Gallego, Iván Pérez (4) i David González (1). E: Dani Nart. Superioritats: 1/8 (12,50%). Penals: 3/3 (100%)

CN Sabadell (11): Juan Carlos Garcia, Marc Hernández, Óscar Carrillo (2), Adrià Carabí, Eric Marsal (1), Dani Cèrcols (1), Marko Cuk (5), -, Tony Martin (1), -, Jorge Millán, Ricard Aguirán (1) i Toni Martínez. E: Xavi Balaguer. Superioritats: 3/11 (27,27%). Penals: 2/3 (66,67%)

Àrbitres: Quim Fernàndez i Àngel Moliner
Parcials: 0-3, 5-2, 4-4, 5-2