diumenge, 29 de novembre del 2009

Sense sorpreses a la setena jornada de DH Femenina

La setena jornada a la Divisió d'Honor femenina no ens ha deparat cap sorpresa remarcable pel que fa a resultats. Potser es tenia algun dubte de si el CW Dos Hermanas Emasesa seguiria amb la seva ratxa triomfal o de si el CN Montjuïc prendria venjança de l'eliminació a quarts de final de la darrera edició de la Copa de la Reina. El matx, molt apretat, ha estat dominat en el marcador pel Montju, tot i que tan sols a gaudit d'avantatges d'un gol, que era contrarrestat per les andaluses. A finals del tercer quart, el Dos Hermanas Emasesa s'ha posat per davant en el marcador per primera (i única) vegada en tot el partit (6-5), tot i que el Montju ha estat capaç d'empatar per tal d'arribar al darrer període amb tot per decidir (6-6). Les catalanes han iniciat els darrers 8 minuts amb un parcial de 2-0 que ha estat impossible de rectificar per les andaluses i que ha servit per que el Montju es col·loqui en cinquena posició.

La resta de la jornada ens deixa uns resultats més o menys previsibles. El Trofeu Marià Cañardo se l'ha endut el CN Alcorcón, al vèncer per 8 gols a 16 a l'equip local, el CN Sant Andreu, en un partit on Laura López ha anotat set gols. El CN Sabadell Astralpool també ha guanyat, per 19-8, al Cablescom Saragossa. El CE Mediterrani ha anotat 22 gols (7 d'Antonia Solanaki) en la seva golejada a la piscina del CN Moscardó (12-22). El CN La Latina també ha vençut per 10 gols de diferència al CN Vallirana (9-19, amb 5-5 al final del primer parcial) i el mateix ha fet el CN Mataró El Tot contra el CN Sant Feliu (15-5).