dilluns, 9 de novembre del 2009

S'escapen els equips de la Barceloneta

La quarta jornada de la Divisió d'Honor masculina ens deixa els dos equips de la Barceloneta com a líders imbatuts i a 6 punts dels seus perseguidors a falta de dos partits per cloure la jornada. Aquests dos partits són el CN Mataró Quadis - Waterpolo Navarra i el CN Terrassa - CN Sabadell, aplaçats per la disputa de la segona fase de la Copa LEN.

El CN Atlètic-Barceloneta ha sumat una nova victòria la setmana que es commemoren els 4 anys de la darrera derrota en competició nacional (6 de novembre de 2005, a casa contra el CN Barcelona). Aquesta vegada la víctima ha estat el CN Sant Andreu, que ha cedit els tres punts al perdre per 5 gols a 12.

Per la seva part, l'altre colíder, el CN Barcelona, ha vençut al cuer, l'ADF Helios, per 16 gols a 7 i segueix rere els seus veïns. La setmana que ve un dels dos equips es distanciarà de l'altre a l'haver-hi un dels enfrontaments més esperats de la temporada: el derbi de la Barceloneta.

En el derbi madrileny, el CN Alcorcón Arena s'ha imposat al que fins ara era el tercer classificat, el Real Canoe NC, per 8 gols a 5. D'aquesta manera, l'equip d'Alcorcón s'allunya de la zona baixa de la classificació i es coloca amb 6 punts.

El partit més apretat s'ha viscut a Puerto de la Cruz, on el CE Mediterrani segueix sense conèixer la victòria i ha perdut per 12 gols a 11 davant el CN Martiánez en un partit que dominava per 4-8 quan faltava gairebé un minut i mig per finalitzar el tercer període. D'aquesta manera, els de Javi Aznar cauen fins la penúltima posició de la taula.

DH Masculina - J4
CN Sant Andreu 5 - 12 CN Atlètic-Barceloneta
CN Barcelona 16 - 7 ADF Helios
CN Alcorcón Arena 8 - 5 Real Canoe NC
CN Martiánez 12 - 11 CE Mediterrani

Classificació
1.- CN Atlètic-Barceloneta (12 pts)
2.- CN Barcelona (12 pts)
3.- CN Sabadell (6 pts) *
4.- Real Canoe NC (6 pts)
5.- CN Mataró Quadis (6 pts) *
6.- CN Alcorcón Arena (6 pts)
7.- CN Terrassa (6 pts) *
8.- CN Sant Andreu (4 pts)
9.- CD Waterpolo Navarra (3 pts) *
10.- CN Martiánez (3 pts)
11.- CE Mediterrani (1 pt)
12.- ADF Helios (0 pts)

* un partit menys

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada