divendres, 27 de novembre del 2009

Xavi Garcia i Cristina López, candidats a millor esportista català del 2009

El jugador del CN Atlètic-Barceloneta, Xavi Garcia, i la jugadora del CN Sabadell Astralpool, Cristina López, han estat escollits pel diari El 9 Esportiu de Catalunya com a candidats al premi al Millor Esportista Català de l'Any.

Cap dels dos ho tindrà gens fàcil, ja que, tant en categoria masculina com en femenina, els altres aspirants han completat un 2009 de somni. En categoria masculina cal destacar la presència del futbolista Xavi Hernández, vencedor del triplet amb el FC Barcelona; Pau Gasol, campió de l'NBA i de l'Europeu o Kilian Jornet, campió de la Copa del Món de curses de muntanya i de la Copa del Món d'esquí de muntanya.

En categoria femenina, Mireia Belmonte, campiona d'Europa i plusmarquista mundial dels 400 estils en piscina curta; Gemma Mengual, vencedora de 6 medalles al Mundial de Roma o Laia Sanz, que enguany ha sumat el seu vuitè Campionat del Món de trial.

Com podeu veure, rivals de categoria per dos jugadors de categoria. Si voleu que el waterpolo català pugi al capdamunt de l'esport del nostre país ho teniu ben fàcil. Cliqueu aquí i voteu per ells!!!!

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada