dilluns, 28 de desembre del 2009

El FC Barcelona vol entrar en el món del waterpolo

Sembla ser que Joan Laporta no en té prou amb els sis títols aconseguits aquest 2009 pel primer equip de futbol, ni amb la lliga ACB de bàsquet, ni amb l'enèssima OK Lliga de la secció d'hoquei. Segons s'ha pogut saber, el president del FC Barcelona es planteja ara crear una secció de waterpolo per a la temporada que ve. La secció, segons primeres informacions, comptaria amb dos o tres equips de categories i equips absoluts, tant en categoria masculina com en femenina.

El fet de començar a Tercera Divisió no sembla que hagi afectat massa als dirigents blaugranes, encara que ja han començat negociacions amb diferents clubs de Primera i Segona Divisió Nacional per tal de comprar la seva plaça i no haver d'esperar tant de temps abans de començar a alçar títols.

Pel que fa a les possibles incorporacions, s'està contactant, segons el club, amb dos jugadors hongaresos de la lliga italiana a més d'un porter serbi. Tots tres jugadors serien internacionals indiscutibles amb les seves seleccions. L'entrenador podria ser l'actual cap de relacions externes del club i ex-jugador de waterpolo, Manel Estiarte.
Categories:

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada