diumenge, 13 de desembre del 2009

El Medi venç a l'Alcorcón i es coloca en segona posició

El partit més interessant de la novena jornada de la Divisió d'Honor femenina va acabar ahir amb la victòria local del CE Mediterrani per 6 gols a 5 davant el CN Alcorcón. D'aquesta manera, les jugadores de Pepe Alcázar es coloquen en segona posició, a 3 punts del líder, el CN Sabadell Astralpool. El partit va tenir un començament clarament dominar per les locals, que vencien 4-1 a la mitja part i que van ampliar la distancia fins al 5-1 a mitjans del tercer període. Però les madrilenyes van reaccionar amb un 0-4 a favor, que empatava el partit quan faltaven pocs minuts pel final. Anna Pardo, però, va fer el gol de la victòria a falta de poc més de tres minuts per la botzina final.

Per la seva banda, el CN Sabadell Astralpool continua líder en solitari i invicte, després d'una nova victòria, aquesta vegada contra el CN Sant Feliu, per 23 gols a 6.

Qui va estar a punt de sumar els seus primers punts va ser el CN Vallirana, que vencia per 10-9 al CN Montjuïc i que va veure com les de Menchu Sanromà donaven la volta al marcador per acabar imposant-se per 10 gols a 11 i deixar les del Baix Llobregat amb el caseller buit.

El Cablescom Saragossa segueix sumant punts fora de casa, aquesta vegada contra el CN Moscardó, en un partit on les aragoneses es van imposar per 8 gols a 11 gràcies a un tercer període molt bo (2-5 de parcial) que desfeia l'empat del descans (3-3).

Els altres dos equips catalans van tenir resultats ben diferents. Mentre que el CN Sant Andreu perdia a casa contra el CN La Latina per 10 a 14, el CN Mataró El Tot vencia en el seu desplaçament a Sevilla per 7 gols a 10 al Dos Hermanas Emasesa.