divendres, 18 de desembre del 2009

Última jornada de DH Masculina aquest 2009

La desena jornada de la Divisió d'Honor masculina significarà la darrera d'aquest any 2009 i tindrà com a principals atractius el partit entre el CN Mataró Quadis i el CN Sant Andreu i el que enfrontarà al Waterpolo Navarra amb el CN Alcorcón.

A la capital del Maresme, els mataronins, que ja tenen assegurada la plaça a la Copa del Rei, volen seguir mirant camp amunt, mentre que els andreuencs volen sumar tres punts que els permetrien arribar a l'onzena jornada (la que defineix els 8 equips classificats per la Copa) amb opcions per entrar al torneig.

Qui també es vol assegurar la seva plaça copera és el CN Alcorcón, que amb una victòria a Pamplona en tindria suficient per tal de ser a la Copa. Davant seu, el Waterpolo Navarra vol seguir sumant punts per tal de fugir de la zona baixa de la classificació.

La resta de la jornada es completarà amb la visita del líder, el CN Atlètic-Barceloneta, al barri de Sants per enfrontar-se al CE Mediterrani; el viatge del CN Terrassa a Madrid per enfrontar-se al Real Canoe i el del CN Barcelona a Canàries per jugar contra el CN Martiánez. Per la seva banda, el CN Sabadell rebrà l'ADF Helios.

DH Masculina - J10 - Dissabte 19 de desembre
12.00 - CE Mediterrani vs CN Atlètic-Barceloneta
12.45 - CN Mataró Quadis vs CN Sant Andreu
18.00 - Real Canoe NC vs CN Terrassa
18.00 - CN Sabadell vs ADF Helios
19.00 - CN Martiánez vs CN Barcelona
19.00 - CD Waterpolo Navarra vs CN Alcorcón

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada