dilluns, 11 de gener del 2010

Dos Hermanas serà a la Copa

Amb la finalització de l'onzena jornada de la Divisió d'Honor femenina han quedat difinit quins vuit equips disputaran la Copa de la Reina a Alcorcón a finals de mes. Quedava tan sols una plaça lliure i aquesta serà, finalment, pel CW Dos Hermanas Emasesa després de la seva victòria a la piscina del darrer classificat, el CN Vallirana, per 8 gols a 12. D'aquesta manera les sevillanes, debutants en Divisió d'Honor, disputaran per segona vegada consecutiva el torneig de Copa, després de que l'any passat arribessin a semifinals com a organitzadores de la competició.

Qui també serà a la Copa però dissabte va patir força serà el CN Montjuïc, que va haver de remuntar un 5-1 en contra a la piscina del CN Sant Andreu per tal de guanyar el partit per 5-6 i deixar a les andreuenques vora un quart d'hora sense marcar. D'aquesta manera, les de Menchu Sanromà es consoliden en cinquena posició a 6 punts d'una plaça europea i deixen al Sant Andreu en desena posició.

Els que no van fallar van ser els tres equips de dalt. Tant CN Sabadell Astralpool, com CE Mediterrani i CN Alcorcón van resoldre amb victòria els seus respectius compromisos. El Sabadell Astralpool rebia a Can Llong al CN Mataró El Tot, a qui va vèncer per 15 gols a 7. El CE Mediterrani va guanyar per 12 gols a 5 al CN La Latina i el CN Alcorcón va sumar els tres punts contra el Cablescom Saragossa (10-5).

El darrer equip català de la competició, el CN Sant Feliu, va patir una derrota per 10 gols de diferència a la piscina del CN Moscardó (18-8) que fa que continuïn penúltimes a la classificació amb tan sols 3 punts.

DH Femenina - J11
CN Alcorcón 10 - 5 Cablescom EWZ
CE Mediterrani 12 - 5 CN La Latina
CN Sabadell Astralpool 15 - 7 CN Mataró El Tot
CN Vallirana 8 - 12 CW Dos Hermanas Emasesa
CN Moscardó 18 - 8 CN Sant Feliu
CN Sant Andreu 5 - 6 CN Montjuïc

Classificació
1.- CN Sabadell Astralpool (33 pts) *
2.- CE Mediterrani (30 pts) *
3.- CN Alcorcón (27 pts) *
4.- CN Mataró El Tot (24 pts) *
5.- CN Montjuïc (18 pts) *
6.- Cablescom EWZ (18 pts) *
7.- CN La Latina (18 pts) *
8.- CW Dos Hermanas Emasesa (12 pts) *
9.- CN Moscardó (9 pts)
10.- CN Sant Andreu (6 pts)
11.- CN Sant Feliu (3 pts)
12.- CN Vallirana (0 pts)

*equip classificat per a la Copa de la Reina

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada