dilluns, 11 de gener del 2010

L'Olot cau davant el Sori a la final de Marbella

L'equip aleví del CN Olot va disputar ahir al matí la final del II Torneo Europeo Ciudad de Marbella contra el conjunt italià del RN Sori la qual va perdre per 6 gols a 2. Els olotins, que d'aquesta manera han finalitzat subcampions del torneig, van millorar el resultat que havien obtingut contra el potent conjunt italià en la primera fase (7-2), finalitzant de manera brillant el torneig.

L'altre equip català present al torneig, el CN Montjuïc, també ha pujat al podi en finalitzar en tercera posició, després de derrotar al CN Caballa de Ceuta per 5-4 en el partit pel tercer i quart lloc. Precisament el jugador del Montjuïc Pol Badia ha estat guardonat amb el premi al màxim golejador del campionat.

El torneig, que ha estat tot un èxit, ha comptat amb la presència, entre d'altres, del seleccionador nacional masculí Rafa Aguilar.

Des d'aquí volem felicitar, altra vegada, a tots els components d'ambdós equips, jugadors, entrenadors, delegats i pares, pels èxits aconseguits i agraïr la informació rebuda pel que fa a resultats del torneig. La feina ben feta no té fronteres, ni té rival.

II Torneo Europeo Ciudad de Marbella
Classificació final
1.- RN Sori
2.- CN Olot
3.- CN Montjuïc
4.- CN Caballa
5.- HZC Robben
6.- Aminata PA
7.- CW Marbella
8.- CW Málaga
9.- Real Canoe NC
10.- CN Moscardó
11.- CW Dos Hermanas
12.- CN Jerez

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada