divendres, 8 de gener del 2010

Quatre aspirants per dos bitllets a la Copa del Rei

Queden dos bitllets per a la Copa del Rei que es jugarà a la piscina Pere Serrat del barri barceloní de Sant Andreu i quatre equips tenen opcions per a classificar-se en aquesta onzena jornada de la Divisió d'Honor masculina, la darrera de l primera volta. Qui ho té millor per a classificar-se és el CN Alcorcón, que en tindria prou amb un empat a casa seva contra el CE Mediterrani i, fins i tot perdent, pot classificar-se per a la Copa. Un altre equip que també depèn d'ell mateix és l'esmentat Medi, ja que guanyant a Alcorcón es colocaria en sisena posició.

El Real Canoe en té prou amb guanyar davant l'ADF Helios a Saragossa, ja que llavors avançaria una o dues posicions a l'enfrontar-se entre si els dos equips que té al davant. L'Helios, per la seva banda, vol aconseguir els seus primers punts davant la seva afició.

Qui ho té més complicat és el Waterpolo Navarra, ja que ha de vèncer a la pìscina del CN Sant Andreu i esperar que el Canoe no guanyi a Saragossa i que no es produeixi un empat a Alcorcón. Un empat també els serviria si l'Helios guanya i l'Alcorcón també.

A la part alta de la classificació també es veuran partits interessants, amb la visita del tercer classificat, el CN Sabadell a la piscina del líder, el CN Atlètic-Barceloneta. Una hora més tard, el CN Barcelona, segon, rebrà al cinquè classificat, el CN Mataró Quadis. La jornada es tancarà amb la visita del cuer, el CN Martiánez, a la piscina del quart classificat, el CN Terrassa.

DH Masculina - J11 - Dissabte 9 de gener de 2010
12.00 - CN Atlètic-Barceloneta vs CN Sabadell
13.00 - CN Terrassa vs CN Martiánez
13.00 - CN Barcelona vs CN Mataró Quadis
13.30 - CN Alcorcón vs CE Mediterrani
17.00 - ADF Helios vs Real Canoe NC
19.15 - CN Sant Andreu vs CD Waterpolo Navarra

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada