diumenge, 28 de febrer del 2010

L'Atlètic-Barceloneta segueix al capdavant després de guanyar el derbi

El CN Atlètic-Barceloneta seguirà una setmana més al capdavant de la classificació de la Divisió d'Honor masculina després d'haver vençut, en aquesta setzena jornada, a l'etern rival mariner, el CN Barcelona. El marcador, de 8-12, ha estat dominat en tot moment per l'equip mariner, que ha vençut en els 3 primers parcials. D'aquesta manera, els homes de Santi Fernández sumen 3 punts més i deixa al veí i etern rival a 5 punts de diferència.

Qui segueix l'estela del líder és el CN Terrassa, que ha sumat una nova victòria com a local després d'imposar-se davant el cuer, l'ADF Helios, per 14 gols a 5, en un partit on ja vencia per 10-1 a la mitja part. Amb aquest tres punts, els egarencs s'enfilen a la segona plaça, aprofitant la derrota del Barcelona, i es mantenen dos punts per sota del líder.
El quart classificat, el CN Mataró Quadis, ha patit per vèncer per la mínima (6-5) al CE Mediterrani. Els mataronins han entrat als darrers 8 minuts amb una aventatge de 3 gols (6-3), però els de Javi Aznar han anotat dos gols en el darrer període que han estat a punt de permetre que el Medi tornés de Mataró amb algun punt a la butxaca.

Tampoc ha fallat el CN Sabadell en el seu desplaçament a les Illes Canàries. Els sabadellencs han vençut per 4 gols a 9 al CN Martiánez, amb 5 gols de Marko Cuk i es mantenen cinquens, a 3 punts del quart classificat (el Mataró Quadis) i 11 per sobre del seu immediat perseguidor, el CN Alcorcón, que ha empatat a 7 gols a la Pere Serrat davant el CN Sant Andreu. Els andreuencs sempre han anat per davant al marcador, amb avantatges de fins a 3 gols (3-0 i 4-1), però els madrilenys han anat millorant el seu joc i remuntant poc a poc, fins empatar el partit en diverses fases del joc (a 4, 6 i 7), fet que els permet sumar un punt més a la classificació.

En el darrer partit de la jornada, el Real Canoe NC s'ha desfet del Waterpolo Navarra per 16 gols a 12.

DH Masculina - J16
CN Mataró Quadis 6 - 5 CE Mediterrani
CN Barcelona 8 - 12 CN Atlètic-Barceloneta
CN Terrassa 14 - 5 ADF Helios
CN Martiánez 4 - 9 CN Sabadell
Real Canoe NC 16 - 12 CD Waterpolo Navarra
CN Sant Andreu 7 - 7 CN Alcorcón

Classificació
1.- CN Atlètic-Barceloneta (42 pts)
2.- CN Terrassa (40 pts)
3.- CN Barcelona (37 pts)
4.- CN Mataró Quadis (36 pts)
5.- CN Sabadell (33 pts)
6.- CN Alcorcón (22 pts)
7.- Real Canoe NC (19 pts)
8.- CN Sant Andreu (19 pts)
9.- CE Mediterrani (13 pts)
10.- CD Waterpolo Navarra (13 pts)
11.- CN Martiánez (6 pts)
12.- ADF Helios (3 pts)

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada