divendres, 5 de març del 2010

Cara a cara entre primer i segon a la DH Masculina

Demà al migdia es donarà el tret de sortida a la disputa de la dissetena jornada de la Divisió d'Honor masculina amb el partit que enfrontarà, a la piscina de Sant Sebastià, als dos primers classificats. El CN Atlètic-Barceloneta rep a l'equip que el va batre per primera vegada en quatre anys. El CN Terrassa, per la seva part, arriba amb la motivació de desbancar a l'equip mariner del capdavant de la classificació i posar-se líders amb tan sols 4 jornades per disputar-se.

També a la mateixa hora i a la ciutat de Barcelona es viurà un altre partit emocionant. La piscina Josep Vallès veurà l'enfrontament entre el CE Mediterrani i el Waterpolo Navarra. En aquest cas, tots dos equips tenen urgències per puntuar i aconseguir, quan abans millor, la salvació matemàtica. Qui guanyi de tots dos tindrà la salvació pràcticament asseurada i podrà mirar cap a la vuitena posició de la taula, que dóna accés a la darrera plaça de play-off.

Un altre partit interessantíssim serà el que enfrontarà als dos darrers classificats. l'ADF Helios, cuer, rep al CN Martiánez, penúltim. Si guanya l'equip aragonès, deixarà als canaris a a darrera plaça, ja que el goal-average és favorable als locals. Per la seva part, una victòria canària signficaria un condemna al descens dels de Saragossa.

La jornada es tancarà amb el duel per la qurta plaça entre el CN Sabadell i el CN Mataró Quadis, el de la setena plaça entre el CN Sant Andreu i el Real Canoe NC i la visita del CN Barcelona a la piscina del CN Alcorcón.

DH Masculina - J17 - Dissabte 6 de març
12.00 - CE Mediterrani vs CD Waterpolo Navarra
12.00 - CN Atlètic-Barceloneta vs CN Terrassa
13.00 - CN Alcorcón vs CN Barcelona
17.00 - ADF Helios vs CN Martiánez
18.00 - CN Sabadell vs CN Mataró Qudis
18.45 - CN Sant Andreu vs Real Canoe NC

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada