divendres, 5 de març del 2010

El Sabadell Astralpool rep la visita de l'Alcorcón

El partit més interessant de la dissetena jornada de la Divisió d'Honor femenina és el que enfrontarà, demà l migdia, al líde, el CN Sabadell Astralpool amb el tercer classificat, el CN Alcorcón. Les sabadellenques, que dimecres passat van derrotar al Medi en partit ajornat, poden obrir una bretxa de 9 punts amb les madrilenys en cas que les derrotessin.

A la mateixa hora (12.45) es jugarà a Montjuïc el partit entre el CN Montjuïc i el CN Sant Feliu, on les visitants intentaran puntuar fora per primera vegada en tota la temporada. El Montju, per la seva part, vol afiançar la setena plaça i intentar caçar al Cablescom Saragossa a la sisena. Aquest serà un dels partits que des de waterpoloencatala seguirem aquest cap de setmana.

La resta de partits del cap de setmana ens deixen un derbi barceloní entre el CN Sant Andreu i el CE Mediterrani, la visita del CN La Latina a la piscina del CN Mataró El Tot, l'enfrontament entre el CW Dos Hermanas Emasesa i el CN Moscardó i la nova oportunitat del cuer, el CN Vallirana de puntuar davant la seva afició, aquesta vegada, davant el Cablescom Saragossa

DH Femenina - J17 - Dissabte 6 de març de 2010
12.45 - CN Sabadell Astralpool vs CN Alcorcón
12.45 - CN Montjuïc vs CN Sant Feliu
16.45 - CN Sant Andreu vs CE Mediterrani
17.30 - CN Mataró El Tot vs CN La Latina
18.30 - CW Dos Hermanas Emasesa vs CN Moscardó
18.30 - CN Vallirana vs Cablescom EWZ

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada