dijous, 25 de març del 2010

Pro Recco, Partizan i Kotor s'enduen el primer assalt de quarts

Els tres partits que es van disputar ahir a la tarda, corresponents a l'anada dels quarts de final de l'Eurolliga, van deixar una victòria local, la del Pro Recco italià, i dues visitants, la del Partizan de Belgrad serbi i la del Primorac Kotor montenegrí.

L'equip de Guillermo Molina va vèncer per 9 gols a 5 a l'equip montenegrí del Budva M:Tel, amb 3 gols de Filip Filipovic per part dels italians. De fet, Filipovic va ser l'únic jugador en tot el partit que va marcar més d'un gol. Vells coneguts dels equips catalans, com Pietro Figlioli o Petar Trbojevic també van anotar un gol per al seu equip.

El derbi montenegrí entre el Jadran Herceg Novi i el Primorac Kotor va caure pel cantó del campió europeu per 9 gols a 14, fet que dóna moltes possibilitats als de Kotor a repetir presència a la Final Four. El nord-americà del Kotor Tony Azevedo va ser el màxim golejador del seu equip, amb 3 dianes, mentre que Nikola Janovic, amb 4, va ser el màxim golejador de l'equip local.

En el darrer partit d'ahir, el que enfrontava als hongaresos d'Eger amb el Partizan de Belgrad, es va viure la golejada de la jornada. Els serbis van vèncer per un contundent 4-12, amb 5 gols de Vladimir Vujasinovic pels serbis. El Partizan és qui, amb aquest resultat, té millor el passi a la Final Four.

Eurolliga - Quarts de final anada

Pro Recco (ITA) 9 - 5 VK Budva M:Tel (MNE)
3-1 / 2-3 / 4-1 / 0-0

ZF Eger (HUN) 4 - 12 WPC Partizan Raiffeisen Beograd (SRB)
2-5 / 2-3 / 0-2 / 0-2

Jadran CKB Herceg Novi (MNE) 9 - 14 VK Primorac Kotor (MNE)
4-3 / 1-5 / 3-5 / 1-1

Recordem que dissabte es jugarà el quart partit d'aquests quarts de final de l'Eurolliga. A les 12.00, a la piscina de Sant Sebastià, l'Atlètic-Barceloneta intentarà fer història i endur-se una bona renda a Dubrovnik.

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada