dimarts, 11 de maig del 2010

El Terrassa toca el cel

L'equip femení del CN Terrassa va aconseguir dissabte passat l'ascens a Divisió d'Honor després de vèncer la tornada de la promoció al CN Sant Feliu per 6 gols a 7. Cal recordar que les egarenques ja anaven a la capital del Baix Llobregat amb una renda de 3 gols (12-9) del partit d'anada. Tot i que el Sanfe va començar guanyant el primer parcial (1-0), el Terrassa va construir mica en mica un joc qualitativament molt superior al local. El partit estava empatat a 3 a la mitja part, amb comptades ocasions del Sanfe que fessin pensar en la remuntada ja que cada gol local era repost pel Terrassa. Si bé la grada local no va parar d'animar les de casa i apretar tant al contrari com a la parella arbitral (molt limitada i que va deixar jugar excessivament en moltes jugades interiors, empassant-se alguna exclusió i un parell de penals), el Terrassa no es va descentrar en cap moment i en cada atac posava en seriosos compromisos la defensa local. Pel que fa al Sanfe es va desconnectar ràpidament del partit a la segona part i va demostrar el perquè estaven jugant aquell partit: perquè no es pot dependre de 3 jugadores quan davant tens un equip de 13 jugadores que constantment miren endavant. A partir del moment en que el Terrassa va posar-se per davant en el marcador, el Sanfe va abaixar els braços demostrant una greu falta d'actitud general i es va limitar a deixar passar els minuts fins la botzina final que certificava el descens d'un històric que hauria de fer reflexionar a més d'un.

PROMOCIÓ DE DIVISIÓ D'HONOR FEMENINA - TORNADA

CLUB NATACIÓ SANT FELIU (6): Marina Luna, Marina Fernández, nna Segurana (1), - , Ariadna Hileno, Laura Villa, Queralt Ordi (4), Marta Roda, Sílvia Blanco, Aida Morilla, - , Anna Ordi (1): E: Rafa López.

CLUB NATACIÓ TERRASSA (7): Elisabeth Izquierdo, Irene Coma (1), Cristina Álvarez, Maria Isabel Cuesta (1), Maria Cifuentes (2), Lourdes Rubio, Sandra Ramos, - , - , Ana Marin, Raquel Oses, Raquel Roldán(2) i Gemma ané (1). E: Xavi Pérez.

Àrbitres: Roberto Felicidad i Xavi Padilla
Parcials: 1-0 / 2-3 / 0-2 / 3-2

Aquest resultat, combinat amb la victòria del Terrassa a l'anada (12-9) converteixen a les egarenques en nou eqip de Divisió d'Honor femenina. Moltes felicitats al CN Terrassa!!!

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada