dilluns, 3 de maig del 2010

Granollers i Martorell es queden a les portes de la fase final de Tercera Divisió

Aquest cap de setmana s'han disputat a Santiago de Compostela i a Saragossa les fases prèvies del Campionat d'Espanya de Tercera Divisió, on hi prenien part dos equips catalans. El CN Martorell s'ha desplaçat a la capital aragonesa, on ha fet un molt bon paper, quedant en segona posició al perdre la final davant el CW Sevilla B per 9 gols a 8. Per la seva banda, el CN Granollers ha quedat en tercera posició a Santiago, després de cure derrotat en semifinals pel CN Caballa (9-7) i guanyar el partit pel tercer lloc al DN Portugalete per 9-5. A la final del grup de Santiago s'ha imposat el CD Waterpolo Túria B, en un partit que ha necessitat una tanda de penals després de finalitzar amb empat a 9 els 32 minuts de partit i amb empat a 12 la pròrroga. Als penals, els valencians han superat al CN Caballa per un global de 15-13. D'aquesta manera, el GEiEG es queda com a únic representant català a la fase final de Tercera Divisió que es disputarà a Madrid.