divendres, 14 de maig del 2010

Terrassa, Sabadell, Barcelona i Atlètic-Barceloneta s'enduen els primers punts dels quarts de final

La lluita pel títol de la Divisió d'Honor masculina va començar ahir a la tarda amb la disputa dels primers partits de la ronda de quarts de final. Dels 8 equips que hi participen, 7 són catalans. L'excepció la dóna el CN Alcorcón, que va posar en problemes al CN Terrassa i que va estar a punt de remuntar un partit que perdia de 5 gols (8-13) a falta de 4 minuts per acabar i que va estar a punt de donar-li la volta. Al final, però, el primer punt viatja a Terrassa, que es va acabar imposant per un ajustat 12-13.

També ajustat va ser el marcador que ens deixa el partit entre el CN Sabadell i el CN Mataró Quadis. Els vallesans són els únics que van vèncer ahir com a locals, i ho van fer per un sol gol de diferència (10-9) després de capgirar un 6-8 advers.

Els altres dos equips catalans que es van imposar van ser els dos primers classificats. El CN Barcelona va guanyar a la piscina del CN Sant Andreu per 6-11, mentre que el CN Atlètic-Barceloneta va fer el mateix a la piscina del CE Mediterrani (8-15).

El segon partit d'aquesta eliminatòria de quarts de final es disputarà demà dissabte.

Divisió d'Honor masculina - Quarts de Final - Primer partit
CN Alcorcón 12 - 13 CN Terrassa (0-1)
CN Sabadell 10 - 9 CN Mataró Quadis (1-0)
CN Sant Andreu 6 - 11 CN Barcelona (0-1)
CE Mediterrani 8 - 15 CN Atlètic-Barceloneta (0-1)

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada