diumenge, 31 d’octubre del 2010

El CNB es col·loca líder després de la segona jornada

La golejada d'aquest migdia del CN Barcelona (4-15 davant el Túria) ha permès que els cenebistes es col·loquin com a líders de la Divisió d'Honor masculina, empatats a 6 punts amb el CN Atlètic-Barceloneta i el CN Sabadell. Els cenebistes ja vencien 1-8 al descans en un partit on Rob Maitland ha estat el màxim golejador, amb 3 gols.

La resta de la jornada es va disputar ahir, amb el partit entre el CN Atlètic-Barceloneta i el CN Terrassa com a plat fort. Els egarencs, amb un total de 5 baixes (Diakonow, Carpenter i Parker amb les seves seleccions i Mora i Cuadros tocats), havien demanat aplaçar el partit, fet al qual el conjunt mariner s'hi va negar. Tot feia pensar en una àmplia golejada local, però l'excel·lent actuació de Ricard Alarcón sota els pals i un bon plantejament del partit els van fer aguantar 3 períodes. L'Atlètic-Barceloneta no va estar massa fi i va acabar guanyant per 14 gols 9 gràcies a un darrer parcial de 5-2 i 4 gols de Xavi Vallès i Adrià Delgado.

Un altre dels partit interessants de la jornada va ser el que va enfrontar a Sants al CE Mediterrani amb el Waterpolo Navarra. Els de Javi Aznar van deixar escapar el partit en el primer i el tercer període i segueixen sense haver sumat cap punt després de dues jornades. El CN Mataró Quadis, per la seva banda, va patir més del necessari per a endur-se els 3 punts davant el CN Martiánez (10-8). Qui també va patir va ser el CN Sant Andreu, ja que es va imposar per només un gol al Real Canoe Isostar (13-12). La jornada d'ahir es va tancar amb el duel català entre el CN Catalunya i el CN Sabadell, que es van endur els vallesans per 9-13, fet que els ha assegurat el ple de punts a la jornada 2.

DH Masculina - J2
CN Atlètic-Barceloneta 14 - 9 CN Terrassa
CE Mediterrani 10 - 13 Waterpolo Navarra
CN Mataró Quadis 10 - 8 CN Martiánez
CN Catalunya 9 - 13 CN Sabadell
CN Sant Andreu 13 - 12 Real Canoe NC Isostar
CD Waterpolo Túria 4 - 15 CN Barcelona

Classificació
1.- CN Barcelona (6 pts)
2.- CN Atlètic-Barceloneta (6 pts)
3.- CN Sabadell (6 pts)
4.- Waterpolo Navarra (4 pts)
5.- CN Mataró Quadis (4 pts)
6.- CN Martiánez (3 pts)
7.- CN Terrassa (3 pts)
8.- CN Sant Andreu (3 pts)
9.- Real Canoe NC Isostar (0 pts)
10.- CE Mediterrani (0 pts)
11.- CN Catalunya (0 pts)
12.- CD Waterpolo Túria (0 pts)

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada