divendres, 15 d’octubre del 2010

Supercopa femenina pel Sabadell Astralpool

Foto: CN Sabadell
El CN Sabadell Astralpool va aconseguir ahir al vespre la segona Supercopa al vèncer per 19 gols a 2 al CE Mediterrani en un plàcid partit que ja vencia per 8-2 a la mitja part. D'aquesta manera, les de Nani Guiu guanyen per segona vegada al Medi en pocs dies i són les màximes favorites per a endur-se la lliga.

Als 47 segons de partit, el Sabadell Astralpool ja vencia per 2-0, gràcies als gols de Maica Garcia i Pilar Peña i han anat ampliant l'avantatge fins al 8-0, que deixava desarmat al Medi i la final sentenciada. Dos gols consecutius de Yurema Sabio han posat el 8-2 al descans, però les de Sants ja no han tornat a marcar en tot el partit, mentre que les vallesanes han aconseguit 11 gols més abans d'acabar el partit.

CLUB NATACIÓ SABADELL ASTRALPOOL (19): Eli Gazulla, Mati Ortiz (1), Helena Lloret (2), Gabriella Szucs (2), Anni Espar, Jennifer Pareja (5), Maica García (3), Pilar Peña (3), Marta Recio, Olga Doménech (1), Judit Forca (2) i Laura Ester. E: Nani Guiu.
CLUB ESPORTIU MEDITERRANI: Cristina Pérez, Laura Vicente, Yurema Sabio (2), Lidia Escoda, Sara Torres, Aroa Ardanuy, Elisabeth Hopkins, Anna Gual, Raquel Cercadillo, Sonia Rebordosa, Paula Chillida, Sara Aparicio i Jennifer Lorente. E: Pepe Alcázar.

Àrbitres: Dario Trojan (CAT)  i Raül Torres (CAT).
Parcials: 6-0 / 2-2 / 6-0 / 5-0

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada