dimecres, 24 de novembre del 2010

El Terrassa es col·loca líder al guanyar al CNB

CN Barcelona i CN Terrassa disputaven avui el darrer partit de la cinquena jornada de la Divisió d'Honor masculina. El partit, aplaçat per les baixes dels internacionals estrangers que es trobaven disputant partits de seleccions, se l'ha endut el Terrassa per un ajustat 6-7.

El conjunt de Dani Nart ha començat el partit amb una concentració excel·lent, arribant a la mitja part amb un 1-3 en el marcador. L'avantatge s'ha ampliat als 3 gols amb l'1-4 i, encara que el CNB ha retallat distàncies en alguns moments, el Terrassa ha mantingut la renda de tres gols fins al 4-7 de l'inici del darrer període. Ha estat en aquests darrers vuit minuts quan s'ha vist un CNB inèdit fins aleshores. Intentant repetir la remuntada protagonitzada davant l'Olimpiacos, els cenebistes han marcat 2 gols i han col·locat el 6-7. La darrera pilota, però, no ha acabat dins la porteria i els tres punts fan que el Terrassa es col·loqui nou líder de la classificació.

CLUB NATACIÓ BARCELONA (6): Iñaki Aguilar, José Ramón Díaz (1), Gerard Reixach, José Javier Bustos, Rob Maitland, Balasz Sziranyi, Joel Esteller, Jose Rodríguez, Iván Pérez (1), Pere Estrany (1), Blai Mallarach (2), Tomas Bruder (1) i Dani Sullá. E: Toni Esteller
CLUB NATACIÓ TERRASSA (7): Michal Diakonow, Adrià Sanz, David Torilo, Scott Carpenter (2), Svilen Piralkov (3), Víctor Cabanas, Abraham Alcaide, Óscar Aguilar, Jordi Pérez, Iván Gallego (1), Robert Parker (1), David González i Ricard Alarcón. E: Dani Nart.

Parcials: 1-2 / 0-1 / 3-4 / 2-0
Àrbitres: Jordi Cisneros i Xevi Buch, tots dos del Col·legi Català.

DH Masculina - J5
Classificació

1.- CN Terrassa (12 pts)
2.- CN Martiánez (10 pts)
3.- Waterpolo Navarra (10 pts)
4.- CN Barcelona (10 pts)
5.- CN Atlètic-Barceloneta
6.- CN Sant Andreu (10 pts)
7.- CN Mataró Quadis (9 pts)
8.- CN Sabadell (9 pts)
9.- CN Catalunya (4 pts)
10.- CE Mediterrani (1 pt)
11.- Real Canoe NC Isostar (0 pts)
12.- CD Waterpolo Túria (0 pts)

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada