diumenge, 14 de novembre del 2010

L'AESE revalida el títol de la Copa Catalunya de Segona Divisió femenina

L'AESE es va proclamar ahir campió de la Copa Catalunya de Segona Divisió femenina al vèncer, de nou, en el partit de tornada contra el CN L'Hospitalet. Si dissabte passat, l'AESE es va desfer sense problemes de l'Hospi (13-5), ahir al vespre les de Santa Eulàlia van guanyar 4-8 a un Hospi que presentava la totalitat de les seves jugadores.

El partit, com ja és habitual aquesta temporada, va començar molt de cara per l'AESE. Amb 6 minuts jugats el marcador reflectia ja un 0-4, amb 3 gols de Queralt Ordi i un altre de Sandra Pacha. A partir d'aquí l'AESE va mirar de conservar el resultat i va anar donant minuts a totes les jugadores, mentre que l'Hospi, gairebé sempre amb les titulars a l'aigua, no trobava la manera d'avançar en el partit. L'avantatge visitant es va arribar a ampliar fins als 5 gols amb el 2-7 als 1.53 de la tercera part (el segon gol de Sandra Pacha) i el 3-8 als 5.36 del darrer període (el cinquè gol de Queralt Ordi), però l'Hospi va reduir-lo a 4 gols amb el 4-8 final.

El partit, sense les tensions dins l'aigua d'altres derbis, es va desenvolupar de manera àgil i sense massa interrupcions, encara que errades per una part i altra van evitar més gols al marcador. Queralt Ordi, amb 5 gols, va ser la màxima golejadora del partit.

CLUB NATACIÓ L'HOSPITALET (4): Patricia Durán, Cristina Benedicto, Ana Fernández, Aida Peiró, Eli Pinel, Anna Fernández (1), Sonia Andrés, Ainhoa Pizarro, Alba Valero (1), Estefania Murillo (2), Helena Rodríguez, Marta Saez i Erika Calatayud. E: Miquel Julià
AGRUPACIÓ ESPORTIVA SANTA EULÀLIA (8): Lara Clerencia, Aina Llop, Cristina Rodríguez, Marta Abellán (1), Cristina Galián, Maria Aguirán, Cristina Molinet, Sandra Pacha (2), Laia Llorens, Queralt Ordi (5), Sonia Domènech, Noe Salazar i Ari Domínguez. E: Jordi Gobern

Parcials: 1-4 / 1-1 / 1-2 / 1-1
Àrbitres: Mario Bernús i Marc Brugarolas