dilluns, 13 de desembre del 2010

El Medi suma la primera victòria de la temporada a Castelló i el Terrassa segueix líder

La setena jornada de la Divisió d'Honor masculina ens ha deixat la primera victòria del CE Mediterrani. En el seu desplaçament a Castelló per enfrontar-se al Waterpolo Túria de València, els de Javi Aznar es van endur ahir la victòria per un ajustat 10-11 després d'anar guanyant per 3 gols (2-5 i 5-8) i que el Túria empatés primer a 5 i després a 8. A partir d'aquí, el Medi no s'ha pogut desenganxar en el marcador, ja que cada gol dels de Sants era respost pel Túria. Al final, però, 3 punts pel Medi, que s'enfila, amb 4 punts, a la novena posició de la taula.

La classificació segueix encapçalada pel CN Terrassa, que va guanyar sense problemes al CN Martiánez per 7-13. D'aquesta manera, els egarencs sumen ja 18 punts i segueixen 2 punts amunt del CN Atlètic-Barceloneta, que també va guanyar en aquesta jornada. Els mariners s'enfrontaven  CN Sant Andreu en el derbi barceloní de la jornada i el van guanyar per 7-12, gràcies en bona part a un primer parcial de 1-4.

Un altre derbi català es va disputar a Mataró. El CN Mataró Quadis rebia al CN Catalunya, a qui va vèncer per 11 a 7. La victòria del Mataró Quadis el manté invicte en tercera posició, seguint de ben aprop a Terrassa i Atlètic-Barceloneta. Per la seva part, el CN Barcelona va resoldre el seu desplaçament a Madrid vencent per 5-12 al Real Canoe Isostar en un partit on els cenebistes guanyaven per 2-8 a la mitja part.

La jornada es va tancar amb la derrota del CN Sabadell a la piscina del Waterpolo Navarra (10-7) que deixa els sabadellencs clavats en 12 punts a la setena plaça.

La vuitena jornada comença demà amb els partits CN Atlètic-Barceloneta - CN Mataró Quadis i CN Barcelona - Waterpolo Navarra. Tots dos partits s'avancen degut a la disputa de la tercera jornada de l'Eurolliga, que desplaçarà al CNB i a l'Atlètic-Barceloneta a Croàcia per enfrontar-se a Mladost de Zagreb i Jug Croatia Osiguranje de Dubrovnik respectivament.

DH Masculina - J7
CN Mataró Quadis 11 - 7 CN Catalunya
CN Maryiánez 7 - 13 CN Terrassa
Real Canoe NC Isostar 5 - 12 CN Barcelona
CN Sant Andreu 7 - 12 CN Atlètic-Barceloneta
Waterpolo Navarra 10 - 7 CN Sabadell
CD Waterpolo Túria 10 - 11 CE Mediterrani

Classificació
1.- CN Terrassa (18 pts)
2.- CN Atlètic-Barceloneta (16 pts)
3.- CN Mataró Quadis (15 pts)
4.- CN Barcelona (13 pts)
5.- Waterpolo Navarra (13 pts)
6.- CN Sant Andreu (13 pts)
7.- CN Sabadell (12 pts)
8.- CN Martiánez (10 pts)
9.- CE Mediterrani (4 pts)
10.- CN Catalunya (4 pts)
11.- Real Canoe NC Isostar (3 pts)
12.- CD Waterpolo Túria (0 pts)

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada