dimecres, 15 de desembre del 2010

L'Atlètic-Barceloneta es col·loca líder provisional al vèncer al Mataró Quadis. El CNB, tercer

El CN Atlètic-Barceloneta s'ha col·locat líder provisional de la Divisió d'Honor masculina al derrotar en partit avançat de la vuitena jornada al CN Mataró Quadis per un còmode 12-4. El partit ha començat amb un bon ritme, però s'ha anat apagant a mesura que els locals anaven ampliant l'avantatge i el darrer període ha estat d'allò més soporífer.

El Mataró Quadis s'ha avançat per 0-2 en poc menys de dos minuts, gràcies als gols de Máté Balatoni i Árpád Babay. Tot feia pensar en un partit equilibrat, però el Mataró Quadis ha estat més de 10 minuts sense anotar, mentre que l'Atlètic-Barceloneta ha marcat 6 gols mentrestant i ha aconseguit treure la tercera exclusió de Balatoni a mitjans del segon període. A partir d'aquí el Mataró Quadis ho ha intentat, però en cap moment ha estat encertat de cara a porteria i a la mitja part ja perdia per 7 gols a 3.

La segona part ha anat perdent qualitat de joc i els atacs es feien llargs i pesats. Els minuts han anat passant i el conjunt mariner s'anava distanciant cada vegada en el marcador. El punt i final del partit l'ha posat Dani Pinedo, que a falta de 8 segons per acabar el partit ha aturat un penal a Jordi Garcia.

CLUB NATACIÓ ATLÈTIC-BARCELONETA (12): Dani L. Pinedo, Josip Vrlic (1), David Martín (1), Aleksandar Ciric (1), Albert Español (3), Marc Minguell (1), Blagoje Ivovic, Adrià Delgado (1), Xavi Vallès (2), Fran Fernández (1), Marc Roca, Rubén de Lera (1) i Albert Fandos. E: Santi Fernández
CENTRE NATACIÓ MATARÓ QUADIS (4): Jordi Fernàndez, Víctor Fernàndez, Fran Sànchez (1), Máté Balatoni (1), Romain Blary (1), Árpád Babay (1), Albert Garcia, Pau Bach, Àlex Codina, Jordi Garcia, Gonzalo López-Escribano, David Díaz i Mario Lloret. E: Albert Fernàndez

Àrbitres: Àngel Moliner i Sergio Galindo, tots dos del col·legi català
Parcials: 4-2 / 3-1 / 3-1 / 2-0

En l'altre partit avançat de la jornada, el CN Barcelona s'ha imposat per 10-7 al Waterpolo Navarra i escala a la tercera posició. Els parcials han estat de 2-2 / 3-2 / 2-2 / 3-1.