dissabte, 15 de gener del 2011

Cara i creu per a les catalanes a la Copa de Campiones

La Copa de Campiones, la màxima competició europea del waterpolo femení, ha donat el tret de sortida aquest cap de setmana amb la disputa de la fase preliminar. Dos són els equips catalans que participen en aquesta preliminar, repartida en tres grups de tres i un de quatre, on passen a la següent ronda els dos primers de cada grup.

El campió de lliga, el CE Mediterrani, s'ha desplaçat a Rússia per a jugar al grup B juntament amb el Kinef Kirishi rus i el Bayer Uerdingen alemany. Les de Sants han començat amb mal peu, ja que en l'enfrontament d'avui contra les alemanyes han perdut per 20-11. Després d'un primer parcial molt igualat (4-3) el conjunt alemany s'ha anat imposant, arribant a la mitja part amb 8-4 a favor. Res ha pogut fer el Medi, que ha vist com s'anava quedant enrere en el marcador fins el 20-11 final.

L'altre equip català que juga la Copa de Campiones és el CN Sabadell Astralpool. Les vallesanes són a la localitat italiana de Catania i avui també han jugat contra un conjunt alemany, el Blau-Weiss Bochum 1896, on juga la catalana Carla Camps. En aquest cas, però, el resultat ha estat favorable al Sabadell Astralpool, que ha guanyat per 7 gols a 12, amb 3 gols de Mati Ortiz.

Demà el Sabadell Astralpool juga contra el conjunt italià del Geymonat Orizzonte Catania, Un empat ja seria suficient per les vallesanes per tal de passar a la següent ronda. El Medi, per la seva part, no juga fins diumenge.  Ho faran contra el conjunt més poderós del seu grup, el Kinef Kirishi rus i necessiten la victòria per tal de passar la fase.

Copa de Campiones - Fase preliminar
J1 - Classificacions


GRUP A (Catania)
1.- CN Sabadell Astralpool (3 pts)
2.- Geymonat Orizzonte Catania (0 pts) *
3.- SV Blau-Weiss Bochum 1896 eV (0 pts)

GRUP B (Kirishi)
1.- Schwimmverein Bayer Uerdingen 08 ev (3 pts)
2.- Kinef Surgutneftegas Kirishi (0 pts) *
3.- CE Mediterrani

GRUP C (Niça)
1.- Olympiacos SC (3 pts)
2.- ASC Shturm 2002 (0 pts) *
3.- Olympique Nice Natation (0 pts)

GRUP D (Florència)

1.- Vouliagmeni NC (3 pts)
2.- Fiorentina WP (3 pts)
3.- ASPTT Nancy (0 pts)
4.- Polar Bears Ede (0 pts)

* - 1 partit menys

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada