dissabte, 15 de gener del 2011

El Sabadell Astralpool es classifica primer de grup després de guanyar l'Orizzonte Catania

El CN Sabadell Astralpool ha guanyat aquesta tarda a Catania a un dels grans equips d'Europa en partit corresponent a la segona jornada de la fase preliminar de la Copa de Campiones. Les vallesanes s'han imposat per 14 gols a 13 davant l'Orizzonte Catania, equip que compta amb jugadores de gran qualitat, com Blanca Gil o Tania di Mario, i que ha guanyat 8 de les darreres 16 edicions de la màxima competició europea.

Tot i anar guanyant per 2 gols a mitjans del darrer període, el Sabadell Astralpool ha vist com el conjunt italià ha empatat el partit a 13 gols. Anni Espar, però, ha marcat en superioritat numèrica a falta de 40 segons i l'Orizzonte Catania ha fallat el seu darrer atac. El 14-13 permet al Sabadell Astralpool acabar com a primer de grup i s'enfrontarà a un segon de grup en la ronda de quarts de final.

CN SABADELL ASTRALPOOL (14): Laura Ester, Mati Ortiz (2), Helena Lloret (1), Gabriella Szucs (3), Anni Espar (2), Jennifer Pareja (3), Clara Espar, Maica García (2), Pilar Peña, Marta Recio, Olga Domenech (1), Judith Forca i Eli Gazulla. E: Nani Guiu.
GEYMONAT ORIZZONTE CATANIA (13): Giuseppina Ricciardi, Martina Miceli (3), Arianna Garibotti (1), Federica Radicchi, Tania Di Mario (3), Rosaria Aiello, Valeria Palmieri, Silvia Motta (2), Blanca Gil (4), Alessandra Musumeci, Flaminia Avola, Sofia Lombardo i Johanne Begin. E: P. Formiconi.
Àrbitres: Peter van der Loo (NED) i Eduard Vasenin (RUS)
Parcials: 3-3 / 5-5 / 2-2 / 4-3

Classificació
1.- CN Sabadell Astralpool (6 pts)
2.- Geymonat Orizzonte Catania (0 pts) *
3.- SV Blau-Weiss Bochum 1896 eV (0 pts) *

* - 1 partit menys

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada