dissabte, 15 de gener del 2011

Waterpolo 2.0

Seguint el fil conductor de l'entrada Waterpolo 2.0 del blog d'en Joan Lluís Albella, escric per primera vegada impressions personals. Després de més d'un any amb aquest blog en funcionament i penjant únicament cròniques de partits potser ja anava sent hora...

Cada dia són més els que, com en Joan o un servidor, ens llancem a l'aventura de posar-nos davant la pantalla. Alguns, com El Cuervo, són una important font per tal de conèixer resultats, vídeos, fotos i rareses d'aquest esport. D'altres, com el del mateix Joan o el de recent creació d'en Rubén Darío (el míster del Túria) són una tribuna des d'on diuen el que pensen i comenten la vida al voltant del waterpolo. Seguir-los i participar és una manera de veure el waterpolo d'una altra manera, d'aprendre (perquè de tot se n'aprèn en aquesta vida) i de fer més gran aquest esport.

Dia a dia vaig descobrint nous blogs. Els que tenen clubs com l'Horta, el Mataró o el Sant Feliu, totes les imatges que en Sergi Crespi penja de l'AESE, blogs de fora de Catalunya, com el del Waterpolo 98 02 o el de l'Askartza. Tots ells expliquen el dia a dia de cada club, els seus resultats, les cròniques dels partits i donen una imatge de club que a mi em sembla fantàstica. Menció a part mereix el que han engegat alguns àrbitres, amb informació diversa i que em sembla força interessant.

Tal i com ha fet en Joan en la seva entrada, jo també animo a tothom a obrir la seva finestra al Waterpolo 2.0. Als jugadors, als entrenadors, als grups de pares, als clubs, als aficionats, a tothom.

Potser ara que ja m'hi he llançat és l'hora d'anar intercalant les cròniques dels partits, que també podeu veure al digital lajornada.cat, amb altres cosetes...
Categories:

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada