diumenge, 13 de febrer del 2011

El CNB guanya la Copa i trenca 5 anys de títols de l'Atlètic-Barceloneta

El CN Barcelona ha trencat aquest migdia l'hegemonia del CN Atlètic-Barceloneta, vencedor dels darrers 15 títols estatals en joc, i s'ha imposat per 3-7 a la final de la Copa del Rei. Sense el Blai Mallarach de les grans ocasions, però amb un immens Iñaki Aguilar (MVP del partit) i una excel·lent defensa en zona, els cenebistes s'han endut merescudament el títol després d'un gran torneig.

El partit ha començat amb les dues defenses en zona, per evitar l'enorme potencial d'Ivan Pérez i Balasz Sziranyi del CNB i de Xavi Vallès per l'Atlètic-Barceloneta. Tocava, per tant, xutar des de fora, com bé ha fet Pere Estrany per obrir el marcador en superioritat i altra vegada el mateix Pere Estrany per a col·locar el 0-2 als 2.32.

L'Atlètic-Barceloneta ha retallat distàncies mitjançant una superioritat transformada per Adrià Delgado, però els cenebistes no s'han relaxat i han posat l'1-5 al marcador abans d'arribar al descans gràcies a 2 gols d'Ivan Pérez, un d'ells acabant magistralment des de la boia, i un de Tomas Bruder.

A l'inici del tercer període l'Atlètic-Barceloneta ha canviat el sistema defensiu per un que li permetia marxar al contraatac quan recuperava la pilota. Tot i això, no han estat encertats en atac i han xutat poc i malament fins al final del partit. De fet, el segon gol mariner ha estat obra de Josip Vrlic en aprofitar un rebot del pal en una superioritat numèrica. Era el 2-6 i quedaven 52 segons per acabar el període.

En els darrers 8 minuts del partit el Barcelona ha especulat amb el resultat, cosa que ha permès a Aleksandar Ciric marcar el tercer gol de l'Atlètic-Barceloneta quan faltaven 4.32 pel final del partit. De poc ha servit, ja que en la següent jugada una nova badada defensiva del conjunt mariner a l'hora de tapar el xut d'Ivan Pérez feien pujar el 3-7 al marcador i sentenciava la final. A falta d'un minut i mig l'Atlètic-Barcelonetra ha abaixat els braços i el CNB ha aguantat les possessions fins al final.

Amb la botzina final s'ha trencat una ratxa impecable del conjunt mariner, vencedor dels darrers 15 títols estatals en joc. El CN Barcelona és el nou campió de la Copa del Rei amb tot el mèrit del món. Moltes felicitats!!!

CN ATLÈTIC-BARCELONETA (3): Dani L. Pinedo, Josip Vrlic (1), David Martín, Aleksandar Ciric (1), Albert Español, Marc Minguell, Blagoje Ivovic, Adrià Delgado (1), Xavi Vallés, Fran Fernández, Marc Roca, Rubén De Lera i Albert Fandos. E: Santi Fernández.
CN BARCELONA (7): Iñaki Aguilar, José Ramon Díaz (1), Gerard Reixach, José Javier Bustos, Rob Maitland, Balasz Sziranyi, Joel Esteller, Jose Rodríguez, Iván Pérez (3), Pere Estrany (2), Blai Mallarach, Tomas Bruder (1) i Dani Sullá. E: Toni Esteller.
Àrbitres: Jaume Teixidó i Joan Carles Colominas, tots dos catalans
Parcials: 0-2 / 1-3 / 1-1 / 1-1