diumenge, 6 de febrer del 2011

El Sabadell Astralpool guanya la seva setena Copa

El CN Sabadell Astralpool s'ha imposat per 18-8 al CE Mediterrani en la final de Copa de la Reina disputada aquest migdia a Barcelona. Les vallesanes, guiades per Jennifer Pareja i la Maica García s'enduen, d'aquesta manera, el seu setè títol de Copa, el tercer de manera consecutiva.

El partit ha començat força igualat, amb dos gols per banda obra de Jennifer Pareja (un d'ells de penal) per part del Sabadell Astralpool i dos de Laura Vicente, el segon de vaselina amb rosca magistral, per part del Medi. Gabriella Szucs ha fallat un penal pel Sabadell Astralpool i, un minut més tard, Yurema Sabio marcava el 2-3 pel Medi en la que ha estat l'única vegada en què les de Sants s'han avançat al marcador. Tres gols consecutius del Sabadell Astralpool, dos d'Olga Domènech i un altre de Jennifer Pareja han deixat el 5-3 al final del primer període.

En el segon període les vallesanes han estat més inspirades i han deixat poc espai al Medi, que físicament està un graó per sota. Un parcial de 4-1, amb tots 3 gols sabadellencs de Maica Garcia i un d'Anni Espar, han pràcticament sentenciat la final al descans: 9-4.

El Sabadell Astralpool no ha afluixat i ha anotat 4 gols més en el tercer període, davant un Medi al qual se li anaven acabant les forces i que tardava molt en les transicions defensa-atac. En poc més d'un minut, tres contraatacs de les vallesanes, amb 2 gols de Maica García i un de Marta Recio, deixaven un 13-6 al marcador molt difícil de remuntar. A més, el Medi ha errat un penal a falta de 8 segons per acabar el període que les hagués col·locat 13-8.

El darrer període ha estat de pur tràmit. La profunditat de banqueta del Sabadell Astralpool s'ha notat i els canvis realitzats al llarg de tot el partit han fet que arribessin més fresques al tram final. 5 gols ho han certificat. Per la seva banda, el Medi ha donat entrada a les menys habituals al final, quan les jugadores que pràcticament ho juguen tot no podien més. L'únic gol del Medi l'ha fet la 9 a falta d'1.22 per acabar el partit i ha servit per tancar el marcador amb el 18-8 final.

CN SABADELL ASTRALPOOL (18): Laura Ester, Judith Forca (1), Helena Lloret, Gabriella Szucs, Anni Espar (1), Jennifer Pareja (3), Clara Espar (1), Maica García (5), Pilar Peña (2), Marta Recio (3), Olga Doménech (2), Noèlia Mora i Eli Gazulla. E: Nani Guiu.
CE MEDITERRANI (8): Cristina Pérez, Laura Vicente (2), Yurema Sabio (2), Lidia Escoda, Sara Torres , Aroa Ardanuy , Raquel Maldonado, Elizabeth Hopkins (1), Alba Espinar (1), Sonia Rebordosa, Paula Chillida, Sara Aparicio (1) i Jennifer Lorente. E: Pepe Alcázar.
Àrbitres: Edu Caner i Javi Godoy, tots dos catalans.
Parcials: 5-3 / 4-1 / 4-2 / 5-1