diumenge, 27 de febrer del 2011

Els tres de dalt segueixen golejant

Els tres primers classificats a la Divisió d'Honor femenina han tornat a golejar en la jornada d'ahir dissabte. El líder, el CN Sabadell Astralpool va guanyar per 6-16 a la piscina del CN La Latina Covibar, quart classificat. El CN Mataró El Tot, segon a la classificació, rebia al cuer, el CN Montjuïc, a qui va golejar per un contundent 23-4 amb 13 gols de Laura López en un partit on el Montjuïc va tronar a jugar amb una jugadora de camp sota els pals. Per la seva banda, el tercer classificat, el CN Sant Andreu, va fer el mateix davant el CN Alcorcón per 21-6.

L'altre partit amb presència catalana va enfrontar a Terrassa al CN Terrassa amb el CE Mediterrani. Les del barri de Sants van endur-se els tres punts cap a casa després de guanyar per 8-11 gràcies a un darrer parcial de 0-3 que desfeia l'empat a 8 amb què s'havia iniciat l'últim quart.

La jornada es va tancar amb la victòria a casa del CN Moscardó davant el CW Dos Hermanas Emasesa (11-10) i del Cablescom Saragossa, també a casa, davant l'AR Concepción (11-3).