dissabte, 12 de febrer del 2011

L'Atlètic-Barceloneta, a la final de Copa (7-5)

David Martín, autor de tres gols. Foto: RFEN
El CN Atlètic-Barceloneta disputarà demà al migdia la seva sisena final consecutiva de Copa del Rei, després d'haver derrotat avui al CN Sabadell per 7-5. El marcador l'ha innaugurat Xavi Vallès als 6.44 amb un gol des de la boia, respost a la següent jugada per un gol de penal de Marko Cuk. David Martín i Rubén de Lera han aprofitat dues jugades de superioritat numèrica per avançar el conjunt mariner 3-1 al marcador, però de nou Cuk, autor de tots els gols del Sabadell avui, ha retallat distàncies. Vallès, per segona vegada, marcava i deixava el 4-2 al final d'uns vuit primers minuts on l'Atlètic-Barceloneta ha apretat molt en defensa mentre els vallesans defensaven en una zona que no ha pogut evitar dos gols des de la boia marinera.


El segon període ha començat amb un altre gol de David Martín per l'Atlètic-Barceloneta mentre que Marko Cuk ha tornat a retallar distàncies després d'una exclusió de Martín. Marc Roca, però, ha tornat a distanciar als de Santi Fernández després d'acabar un contraatac amb el sisè gol del seu equip (6-3).

En el tercer període el Sabadell ho ha seguit intentant. De nou, Marko Cuk ha marcat pels vallesans en un home de més pel pal curt i pocs minuts després, quan semblava que el Sabadell apretava més, s'ha produït situació que ha acabat amb l'exclusió de Jordi Millán i un penal favorable a l'Atlètic-Barceloneta quan, segons els àrbitres, Millán ha entrat abans d'hora després d'una exclusió. El penal, però, l'ha aturat Juan Carlos García. A l'altra porteria, Dani Pinedo aturava tot el que anava entre els tres pals, mentre que David Martín ha marcat el seu tercer gol a falta de 2.57 per acabar el tercer període (7-4).

El Sabadell ho ha seguit intentant en el tercer període, sobretot un inspirat Cuk, però els pals, la defensa marinera i Dani Pinedo han deixat la porteria a zero en aquest parcial fins que a falta de 7 segons per acabar el partit el mateix Cuk ha tancat el marcador amb el 7-5 definitiu.


CN ATLÈTIC-BARCELONETA (7): Dani L. Pinedo, Josip Vrlic, David Martín (3), Aleksandar Ciric, Albert Español, Marc Minguell, Blagoje Ivovic, Adrià Delgado, Xavi Vallès (2), Fran Fernández, Marc Roca (1), Rubén de Lera (1) i Albert Fandos. E: Santi Fernández.

CN SABADELL (5): Juan Carlos García, Carlos Sánchez, Òscar Carrillo, Adrià Carabí, Eric Marsal, Marc Hernández, Marko Cuk (5), Lars Gottemaker, Tony Martin, Enric Moreno, Jordi Millán, Ricard Aguirán i Antonio Martínez. E: Xavi Balaguer
Àrbitres: Sergi Borrell i Ernest Iñesta, tots dos catalans

Parcials: 4-2 / 2-1 / 1-1 / 0-1


0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada