diumenge, 20 de març del 2011

El Sabadell Astralpool fa història

Les jugadores del CN Sabadell Astralpool van fer història ahir al classificar-se per la Final Four de la Champions Cup tot i perdre per 11-6 a la piscina de l'Shturm Chehov rus. Les vallesanes han fet valer els 8 gols de renda que duien per a segellar, per primera vegada, el seu passi a la fase final del millor torneig del continent.

Les jugadores de Nani Guiu es presentaven a Rússia amb la baixa de la seva capitana. Problemes amb el passaport d'Olga Domènech han fet que aquesta no pugués viatjar i estar al costat de les seves companyes en un dels partits més trascendentals de la temporada. El Sabadell Astralpool, però, ha tirat endavant el partit, encara que han anat per darrere en el marcador durant bona part de l'encontre. A finals del tercer període, però, han aconseguit igualar el marcador a 5 i assegurar-se pràcticament la classificació. Tot i això, un darrer esforç de les russes amb un parcial demolidor de 6-1 ha posat a prova les vallesanes. El resultat final, però, dóna el bitllet al Sabadell Astralpool, que acompanyarà a l'Orizzonte Catania italià, l'Olympiacos grec i el Kinef Kirishi rus en aquesta Final Four que es podria celebrar a Sabadell a finals d'abril.

Shturm Chehov (11): Marina Akobiya, Natalia Ryzhova (1), Yulia Gaufler (1), Ekaterina Zubacheva (1), Alena Vylegzhanina (2), Kelly Masson, Ekaterina Tankeeva (3), Natalia Alexandrova, Ekaterina Kuznetsova, Yana Degtereva, Evgenia Ivanova (3), Ekaterina Fedorova i Anna Ustyukhina. E: Nenad Navarin
CN Sabadell Astralpool (6): Laura Ester, Mati Ortiz (1), Helena Lloret (1), Gabriella Szucs (1), Anna Espar, Jennifer Pareja (2), Clara Espar, Maica García (1), Pilar Peña, Marta Recio i Eli Gazulla. E: Nani Guiu.
Parcials: 2-1 / 3-1 / 0-3 / 6-1

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada