dissabte, 2 d’abril del 2011

El Sabadell Astralpool acaba invicte la fase regular

Amb la vint-i-dosena jornada disputada avui s'ha marcat el punt i final a la fase regular de la Divisió d'Honor femenina. El CN Sabadell Astralpool ha acabat com a líder invicte després de vèncer per 7-13 a la piscina del segon classificat, el CN Mataró El Tot, en un partit on les mataronines han aconseguit empatar a 4 a mitjans del segon període. El Sabadell Astralpool, però, s'ha mostrat intractable i ha anat ampliant l'avantatge a mesura que avançaven els minuts.

El tercer classificat d'aquesta fase regular, el CN Sant Andreu, ha vençut per 9-2 al Cablescom Saragossa (quart a la taula i darrer equip classificat pel play-off). Les andreuenques han finalitzat el primer període per sota en el marcador (1-2) i han encadenat 8 gols consecutius en els 24 minuts restants.

A la zona baixa de la classificació, el CN Montjuïc s'ha acomiadat de la màxima categoria sense aconseguir sumar cap punt. El Montju ha perdut per 6-5 a la piscina del CN Alcorcón, que d'aquesta manera ha aconseguit la salvació i romandrà un any més a Divisió d'Honor. L'altre equip que acompanyarà al Montju a Primera Divisió la temporada que ve serà l'AR Concepción, que ha perdut a la piscina del CE Mediterrani per 23-4.

La jornada s'ha tancat amb dos partits intrascendents pel que fa a la classificació i que han acabat amb victòria local. El CN La Latina Covibar ha guanyat per 11-8 al CW Dos Hermanas Emasesa i el CN Terrassa ha caigut derrotat per 12-8 a la piscina del CN Moscardó.

DH Femenina - J22

CE Mediterrani 23-4 AR Concepción
CN Alcorcón 6-5 CN Montjuïc
CN La Latina Covibar 11-8 CW Dos Hermanas Emasesa
CN Sant Andreu 9-2 Cablescom EWZ
CN Moscardó 12-8 CN Terrassa
CN Mataró El Tot 7-13 CN Sabadell Astralpool

Classificació
1.- CN Sabadell Astralpool (66 pts)
2.- CN Mataró El Tot (57 pts)
3.- CN Sant Andreu (55 pts)
4.- Cablescom EWZ (41 pts)
5.- CN La Latina Covibar (41 pts)
6.- CE Mediterrani (34 pts)
7.- CW Dos Hermanas Emasesa (30 pts)
8.- CN Moscardó (28 pts)
9.- CN Terrassa (22 pts)
10.- CN Alcorcón (9 pts)
11.- AR Concepción (9 pts)
12.- CN Montjuïc (0 pts)

La temporada que ve seran nous equips de Divisió d'Honor femenina l'UPNA 98 02 de Pamplona i el CN Sant Feliu, que fa unes setmanes ja van aconseguir l'ascens. De Primera Divisió a Segona Divisió, per la seva banda, baixaran el CN Vallirana i el CD Vand'03 madrileny. Els ascensos a Primera Divisió encara no estan decidits, tot i que Leioa Waterpolo, CN Caballa de Ceuta i l'AE Santa Eulàlia de L'Hospitalet de Llobregat tenen les seves opcions per a ser nous equips de Primera.

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada