diumenge, 19 de juny del 2011

El CNB guanya al Terrassa (13-9) i és el nou campió de Catalunya juvenil

Les instal·lacions del CN Catalunya han estat l'escenari, aquest cap de setmana, de la fase final del Campionat de Catalunya juvenil masculí. En les semifinals d'ahir el CN Barcelona va eliminar al CN Atlètic-Barceloneta per 9-6 i el conjunt amfitrió, el CN Catalunya, va caure per 9-14 davant el CN Terrassa.

En el partit pel tercer i quart lloc d'aquest matí, el CN Atlètic-Barceloneta s'ha imposat per un ajustat 8-7 al CN Catalunya en un partit on els graciencs han començat dominant el primer període (0-1) però que els mariners han capgirat abans del descans (4-2 a la mitja part) gràcies a tres gols de Joshua Monpeat. En un partit on moltes pilotes han acabat al pal, el conjunt mariner s'ha anat distanciant al marcador fins a gaudir d'una avantatge de 3 gols (8-5) però el Catalunya ha anat retallant distàncies gràcies al nerviosisme de l'Atlètic-Barceloneta. Suay ha tingut, amb el darrer xut del partit, l'oportunitat d'empatar i forçar els penals, però la pilota no ha acabat dins la porteria. D'aquesta manera l'Atlètic-Barceloneta s'ha classificat pel Campionat d'Espanya de la categoria i ha deixat fora al Catalunya.

CN ATLÈTIC-BARCELONETA (8): Víctor Muliterno, David Alfaro, Joshua Monpeat (3), Víctor Flores (1), Marc Blanch, Jan Llorens, Aleix Pugibet, Arnau Gregori (2), Oriol de Viguri, Vicenç Zurita (1), Quim Lloret (1), Manel Alonso i Víctor Gispert. E: Chus Martín.
CN CATALUNYA (7): Albert Clols, Sergi Suay (1), Pol Ramos, Marc Ventura, Ricard González, Marc Larumbe, Joan Ballescà (2), Joel Altés, Enric González, Raúl Roman (2), Arnau Escarré (1), Roger Nogué (1) i Dídac Renau. E: Edu Montero

Àrbitres: Xavi Guàrdia i Juanma Fuentes
Parcials: 0-1 / 4-1 / 3-2 / 1-3

A continuació s'ha disputat la final d'aquest Campionat de Catalunya juvenil entre el CN Barcelona i el CN Terrassa. Els cenebistes han començat molt forts el partit, anotant dos gols en els dos primers atacs i deixant un parcial de 4-2 en els vuit primers minuts. El Terrassa ha intentat reaccionar i ha arribat a retallar un gol (4-3) però els cenebistes, de la mà de Reixach, Bustos, Gomà i Masip, han anat eixamplant el marcador (7-4 al descans i 11-6 al final del tercer període) fent inútils els esforços dels egarencs. En el darrer parcial el Terrassa ha pogut retallar una mica el marcador (12-9) tot i que Masip ha fet el 13-9 a falta de pocs segons pel final. El CNB, que ha jugat una gran fase final, s'ha proclamat, d'aquesta manera, campió de Catalunya. Moltes felicitats!

CN BARCELONA (13): Guillem Borràs, Oriol Masip (3), Guillem Boqué, Eric Fernández, Álvaro Fernández, Gerard Trilles, Marc Fernández, Kevin Peris (1), Gerard Reixach (3), Pol Gomà (3), Enric Tardío, José Javier Bustos (3) i Paco Villena. E: Dani Esforzado
CN TERRASSA (9): Kevin Espinosa, Donat Galeev, Dani Blánquez (2), Rubén Granados (2), David Torilo (1), Sergi Cabanas, David Rodríguez, Iscle Riquelme, Manel López (1), Héctor Araujo (1), Marc Senar, Esteban Gómez (2) i Xavier Serra. E: Dídac Cobacho

Parcials: 4-2 / 3-2 / 4-2 / 2-3