diumenge, 16 d’octubre del 2011

El Montjuïc és el nou líder a DH masculina

El conjunt verd-i-blanc, recent ascendit, és líder gràcies a la seva victòria aquest migdia davant el Túria (12-19). La jornada ha deixat més sorpreses, com la victòria del Catalunya davant el Mataró (10-7).

Diego Tébar (Navarra) intenta aturar un llançament de Rai Santiveri (Mediterrani) // Pilar Silvestre

"Aquesta lliga serà emocionant". Aquesta frase era en boca de tothom dimecres passat quan va arrencar la Divisió d'Honor masculina. Pocs pensaven, però, que amb dues jornades disputades tan sol un equip s'hauria endut el ple de punts i que aquest, equip, per molt ben reforçat que estigui, fos el recent ascendit CN Montjuïc. El Montju ja va guanyar dimecres per un gol al CN Barcelona, i aquest migdia ha vençut a Castelló davant el Túria de València. El conjunt valencià anava guanyant 9-8 a la mitja part, però el Montju ha capgirat el marcador i de la mà de l'hongarès Egedi (5 gols en total) s'ha endut els tres punts i el liderat.

Un dels partits de la jornada era el que enfrontava al vigent campió, el CN Atlètic-Barceloneta, amb el renovat CN Sabadell. Els vallesans, que avui han sabut que s'enfrontaran al Schuurman holandès als vuitens de l'Euro Cup, arribaven a la piscina Sant Sebastià amb alguns dubtes després de no haver fet massa bon partit (tot i guanyar) a la primera jornada. Els mariners, per la seva part, s'havien conjurat per oblidar l'empat aconseguit a la piscina del Sant Andreu i sumar els 3 punts davant un dels rivals directes pel títol. El partit va començar dominat pel Sabadell gràcies a dos gols d'Eric Marsal i es van arribar a posar dos amunt a mitjans del segon període (2-4). Però el conjunt de Santi Fernández no es va rendir i va començar a picar pedra per endur-se la victòria. Tres gols consecutius de l'Atlètic-Barceloneta, obra de Ruben de Lera, Xavi Vallès i Adrià Delgado, van donar la volta al marcador amb el 5-4. Un gol més de Xavi Vallès i, quan quedaven més de sis minuts per acabar el tercer període, Ivan Pérez, el boia hispanocubà del Sabadell, va ser expulsat amb susbtitució per un incident amb Fran Fernández. Des d'aquell moment els jugadors de Gabi Hernández ja no van tornar a estar encertats i els mariners van anar ampliant l'avantatge fins al 11-6 final.

El fins avui líder, el Real Canoe Isostar, ha perdut aquest privilegi a l'haver empatat ahir a 6 a la piscina del CN Terrassa en un partit on guanyava 1-2 al descans però que perdia 5-4 al començar el darrer període. És el primer punt del conjunt egarenc aquesta temporada, que no pot badar més si no vol que els equips capdavanters s'escapin. També va acabar en empat l'enfrontament entre el CE Mediterrani i el Waterpolo Navarra. El conjunt del barri de Sants va acabar-se enduent un punt d'un partit on va anar a remolc fins al tram final. Pol Hodaly, a més, va tenir l'opció de donar la victòria al Medi,  però Diego Tébar va aturar la darrera jugada dels catalans.

La segona jornada també ha viscut la victòria del CN Barcelona davant el CN Sant Andreu. Els andreuencs, eufòrics pel punt aconseguit davant l'Atlètic-Barceloneta dimecres, van aguantar fins al descans, quan els cenebistes van passar del 6-6 al 13-10 final. Aquesta és la primera victòria de la temporada pels cenebistes després de la derrota de la Supercopa i de la primera jornada de lliga. L'altre derbi català se'l va endur el CN Catalunya per 10-7 davant el CN Mataró Quadis.

DH Masculina - J2
CE Mediterrani 8-8 Waterpolo Navarra
CN Atlètic-Barceloneta 11-6 CN Sabadell
CN Barcelon 13-10 CN Sant Andreu
CN Terrassa 6-6 Real Canoe NC Isostar
CN Catalunya 10-7 CN Mataró Quadis
Waterpolo Túria 12-19 CN Montjuïc

Classificació
1.- CN Montjuïc (6 pts)
2.- Real Canoe NC Isostar (4 pts)
3.- CN Atlètic-Barceloneta (4 pts)
4.- Waterpolo Navarra (4 pts)
5.- CN Catalunya (3 pts)
6.- CN Barcelona (3 pts)
7.- CN Sabadell (3 pts)
8.- CN Mataró Quadis (3 pts)
9.- CN Terrassa (1 pt)
10.- CN Sant Andreu (1 pt)
11.- CE Mediterrani (1 pt)
12.- Waterpolo Túria (0 pts)

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada