diumenge, 16 d’octubre del 2011

Els dos equips de L'Hospitalet comencen la lliga de Segona golejant

Avui ha començat la lliga de Segona Divisió femenina amb la disputa de la primera jornada. Enguany fins a 9 equips es disputaran les dues places que donen dret a jugar la fase d'ascens a Primera Divisió. Entre aquests nou hi ha dos clars candidats. Els dos conjunts de L'Hospitalet (AESE i CN L'Hospitalet) tenen pràcticament totes les paperetes per aconseguir la classificació.

Les primeres en jugar han estat les noies de l'AESE. A les 4 de la tarda s'enfrontaven al CN Molins de Rei, un conjunt que l'any passat va inscriure l'equip després de molt de temps absent de la competició femenina. El partit ha estat dominat de principi a fi pel conjunt local que, tot i que no ha realitzat un joc massa brillant, ha aprofitat gairebé totes les opcions atacants que han tingut. Especialment decisiu ha estat el segon quart, on el 8-0 de parcial ha fet despertar les noies de l'AESE. El Molins, per la seva banda, s'ha trobat més a gust en els dos darrers períodes, on ha marcat els dos gols (obra de Laia Gesti i Lorena Pavon). Cal destacar la mala sort visitant a l'hora de xutar i és que fins a 10 pilotes han acabat al pal. Tot i ser un marcador pràcticament calcat al de la temporada passada les noies de Siscu Díaz han jugat molt millor del que ho van fer l'any passat. L'AESE, per la seva banda, ha viscut pràcticament tot el partit dels contraatacs de Cristina Galián i Laia Llorens i de les pilotes que entraven a la boia, amb 4 gols de Sandra Pacha i 2 de Belén Martínez.

AE SANTA EULÀLIA (25): Lara Clerencia, Marina Sorribas, Aina Llop (2), Marta Abellán (1), Cristina Galián (5), Aina Gobern (3), Cristina Molinet, Sandra Pacha (4), Laia Llorens (4), Marta Vera (1), Raquel Cercadillo (3), Belén Martínez (2) i Cristina Alcoba (ps). E: Javi Sánchez.


CN MOLINS DE REI (2): Maria Garcia, Laura Concepción, Sheila Moya, Laura Oliva (ps), Anna Guitérrez, Mireia Massó, Laia Gesti (1), Míriam Rengel, Judit Ruiz, Lorena Pavon (1), Alba Marín, Carla Márquez i Rosa Fernández. E: Siscu Díaz.


Àrbitres: Xavi Godoy i David Gómez
Parcials: 5-0 / 8-0 / 6-1 / 6-1

A les 6 començava el partit de l'altre conjunt de L'Hospitalet. L'Hospi també s'ha reforçat enguany, amb l'arribada de 4 jugadores ex-DH (Yurema Sabio, Sonia Rebordosa, Helena Fusté i Mireia Cercadillo) i ho té tot a favor per a lluitar fins al final per l'ascens. El partit que les ha enfrontat al CN Olot no ha tingut història. Les riberenques han imposat el seu joc des del primer minut i l'Olot ha fet el que ha pogut durant els 32 minuts. A destacar dues finalitzacions de revés des de la boia olotina i el darrer gol de l'Olot, obra de la portera des de gairebé mig camp. El partit s'ha acabat fent llarg, en especial el 3r parcial, ja que pràcticament cada jugada de l'Hospi acabava dins la xarxa olotina.

CN L'HOSPITALET: 31
CN OLOT: 6
Àrbitres: Josep Maria Teulé i Lluís Pérez
Parcials: 6-2 / 7-1 / 11-2 / 7-1

Cal destacar també el retorn del CN Catalunya al waterpolo femení després d'uns quants anys d'abscència. El conjunt gracienc ha perdut per un sol gol (7-6) en la seva visita a la piscina del CN Badia. La jornada s'ha tancat amb la victòria del CW Universitat Autònoma a la piscina del CN Sallent per 5-17.

Segona Divisió Femenina - J1
AE Santa Eulàlia 25-2 CN Molins de Rei
CN Sallent 5 - 17 CW Universitat Autònoma
CN L'Hospitalet 31-6 CN Olot
CN Badia 7-6 CN Catalunya
Descansa: CN Vallirana

Classificació
1.- CN L'Hospitalet (2 pts)
2.- AE Santa Eulàlia (2 pts)
3.- CW Universitat Autònoma (2 pts)
4.- CN Badia (2 pts)
5.- CN Catalunya (0 pts)

6.- CN Sallent (0 pts)
7.- CN Molins de Rei (0 pts)
8.- CN Olot (0 pts)
9.- CN Vallirana (0 pts) *

* = 1 partit menys

2 comentaris :