dissabte, 8 d’octubre del 2011

Novena Supercopa per l'Atlètic-Barceloneta

El CN Atlètic-Barceloneta s'ha endut per novena vegada (sisena consecutiva) el títol inaugural de la temporada davant el CN Barcelona en un partit fluix.

El CN Atlètic-Barceloneta amb la seva novena Supercopa d'Espanya // RFEN

La piscina de Molins de Rei ha estat la seu d'aquesta onzena edició de la Supercopa d'Espanya. S'enfrontaven el vigent campió de Lliga, el CN Atlètic-Barceloneta, i un renovat campió de Copa, el CN Barcelona. Mentre el conjunt de Santi Fernández se l'ha vist molt més rodat i acoblat, el nou projecte de Toni Esteller amb joves debutants com Marc Fernández o Eric Fernández, ha donat la cara els primers minuts però necessita encara un temps per a funcionar correctament.

Els primers minuts han mostrat certa igualtat dins el terreny de joc i el primer parcial ha estat favorable als mariners per 1-3. El xinès Pan Ning ha marcat el 2-3 després d'un penal fallat per Fran Fernández i, quan semblava que el CNB podria empatar en una jugada de superioritat la truita s'ha girat i del possible 3-3 el partit ha anat al 2-7. Pan Ning, però, ha marcat el 3-7 a falta de 3 dècimes per arribar a la mitja part.

Les banquetes s'han anat movent i l'Atlètic-Barceloneta ha anat ampliant avantatge amb dos parcials demolidors abans de la botzina final: 1-4 i 2-3. D'aquesta manera Santi Fernández s'emporta la seva novena Supercopa i el capità David Martín, recentment pare de bessonada i MVP de la final, aixecava un altre trofeu pel conjunt mariner.

CN BARCELONA (6): Dani Sullà, Marc Fernández, Liang Zhongxing, Eridú Alcalá, Fernando Guitérrez, Pan Ning (3), Joel Esteller (1), Pol Gomà, Gerard Reixach, Pere Estrany (2), Sergi Trilles, Eric Fernández i Àlex Chiner. E: Toni Esteller.
CN ATLÈTIC-BARCELONETA (14): Dani L. Pinedo, Josip Vrlic (1), David Martín (1), Aleksandar Ciric (1), José Rodríguez (2), Joshua Monpeat (1), Marc Roca (1), Adrià Delgado (1), Xavi Vallès (2), Fran Fernández (1), Rubén de Lera, Marko Petkovic (3) i Albert Fandos. E: Santi Fernández.
Àrbitres: Xevi Buch i Oriol Jaumandreu, tots dos del Col·legi Català.
Parcials: 1-3 / 2-4 / 1-4 / 2-3

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada