dissabte, 8 d’octubre del 2011

Ple de triomfs per Sabadell Astralpool, Mataró El Tot i Sant Andreu

Sabadell Astralpool, Mataró El Tot i Sant Andreu encapçalen la classificació amb 6 punts. El Terrassa empata, el Sant Feliu aconsegueix la primera victòria a Divisió d'Honor i el Mediterrani perd a Pamplona davant l'altre recent ascendit.

El CN Sabadell Astralpool és el nou líder de la Divisió d'Honor femenina després de golejar per 37-2 al CN La Latina Covibar amb 10 gols de l'olotina Jennifer Pareja. Dos conjunts catalans més tenen el ple de punts després de tornar a golejar. El CN Mataró El Tot ha vençut per 11-2 al CW Dos Hermanas Emasesa amb Roser Tarragó com a màxima golejadora, mentre que el CN Sant Andreu també jugava a casa i s'ha desfet sense problemes del CN Madrid Moscardó per 15-5. El quart equip català que jugava a casa, el CN Terrassa, ha acabat empatat a 8 davant l'EW Saragossa en un partit on les aragoneses han dominat força estona en el marcador.

Dos equips catalans jugaven a domicili i han tingut sort diferent. El CN Sant Feliu s'ha desplaçat a Madrid i a guanyat a la piscina de l'AR Concepción per 11-13 en un partit on les del Baix Llobregat han anat de més a menys però han acabat aconseguint els seus primers tres punts en el retorn a la màxima categoria estatal. El CE Mediterrani, per la seva banda, ha perdut davant l'altre equip ascendit, l'UPNA 98 02, per un ajustat 9-7 després d'anar guanyant 1-3 al final del primer parcial.

DH Femenina - J2
CN Sabadell Astralpool 37-2 CN La Latina Covibar
CN Mataró El Tot 11-2 CW Dos Hermanas Emasesa
UPNA 98 02 9-7 CE Mediterrani
AR Concepción 11-13 CN Sant Feliu
CN Terrassa 8-8 EW Saragossa
CN Sant Andreu 15-5 CN Madrid Moscardó

Classificació
1.- CN Sabadell Astralpool (6 pts)
2.- CN Mataró El Tot (6 pts)
3.- CN Sant Andreu (6 pts)
4.- CN La Latina Covibar (3 pts)
5.- UPNA 98 02 (3 pts)
6.- CW Dos Hermanas Emasesa (3 pts)
7.- CN Sant Feliu (3 pts)
8.- CE Mediterrani (3 pts)
9.- CN Terrassa (1 pt)
10.- EW Saragossa (1 pt)
11.- AR Concepción (0 pts)
12.- CN Madrid Moscardó (0 pts)

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada