dimecres, 9 de novembre del 2011

El Sabadell vol assolir els quarts de l'Euro Cup

El CN Sabadell, únic equip català que participa a Europa,  és a un pas dels quarts de final de l'EuroCup, la segona competició del waterpolo europeu masculí. Serà aquest vespre, a les 7, contra el Schuurman BZC holandès.

 

L'equip de Gabi Hernández necessita fer valer el 5-10 aconseguit a Nijverdal per passar l'eliminatòria. Els sabadellencs tenen l'únic dubte d'Ivan Pérez, que no va jugar dissabte contra el Sant Andreu per lesió. El conjunt holandès, per la seva part, té la baixa de Richard van Eck i recupera Thomas de Haan i Kuliman Jeronen.

 

Un partit que serà el primer que es juga aquesta temporada a Can Llong de competició europea, ja que fins ara, totes les cites continentals dels sabadellencs havien estat a domicili. La primera ronda va ser a Aix les Bains (França), on el Natació Sabadell va passar el tall en un grup on també hi eren el Sintez Kazan, el Chios, l'Aix Les Bains i l'ASA Tel Aviv. La segona lligueta va dur als vallesans a Nàpols (Itàlia). Allà, el Natació Sabadell va acabar primer de grup superant al Waspo 98 Hannover i a l'equip amfitrió, el Posillipo. Ara el Sabadell s'estrena a casa, i ho fa contra el Schuurman amb un marge de cinc gols a favor.

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada