diumenge, 11 de desembre del 2011

Montjuïc i Barcelona volen jugar la Copa

El CN Montjuïc ha donat la sorpresa en la novena jornada de la Divisió d'Honor masculina guanyant a casa davant el CN Mataró Quadis (12-11). Per la seva banda, el CN Barcelona suma la primera victòria a domicili davant el CN Catalunya (7-9). El líder segueix sent l'Atlètic-Barceloneta.
Terrassa i Sant Andreu van avorrir al públic ahir al matí // Foto: RFEN
Dels quatre equips capdavanters, tres han sumat la victòria aquest cap de setmana. Ahir al migdia, el CN Atlètic-Barceloneta va sumar els tres punts a la piscina del CE Mediterrani (6-11) en un partit on els de Sants van començar dominant per 2-0 gràcies a Yañez i Aguiran però que el líder va saber capgirar gràcies a una gran labor de Xavi Vallès.

El segon classificat, el CN Sabadell, tampoc ha fallat aquest migdia en el seu desplaçament a Castelló per jugar contra el Túria valencià. Els vallesans han golejat per 5-20 i ja tenen la ment posada en el partit de tornada dels quarts de final de l'Euro Cup, que juguen dimecres contra el Medvescak croat.

Qui fins ara el tercer classificat, el Mataró Quadis, ha perdut contra el Montjuïc. El conjunt d'Ivo Dimitrov, que feia sis jornades que no guanyava, s'ha endut els tres punts gràcies a 4 gols de Mate Balatoni i 3 de Gabor Egedi. D'aquesta manera, el Montju puja fins la sisena plaça mentre que el Mataró Quadis cau fins la quarta, ja que el Real Canoe Isostar va guanyar ahir contra el Navarra i li ha pres als mataronins la tercera plaça.

Tampoc va fallar ahir el CN Terrassa, que en el partit que obria la jornada es va imposar al CN Sant Andreu per 5-4 en un partit del tot avorrit, tot al contrari del que es va viure a la piscina Sant Jordi. Catalunya i Barcelona arribaven a aquest partit separats únicament per 2 punts i amb l'objectiu de treure bitllet de Copa a l'horitzó. El partit va ser del tot igualat i només el va decantar a favor dels cenebistes un gran darrer període visitant.


DH Masculina - J9
CN Terrassa 5-4 CN Sant Andreu
CE Mediterrani 6-11 CN Atlètic-Barceloneta
Real Canoe NC Isostar 15-6 CD Waterpolo Navarra
CN Montjuïc 12-11 CN Mataró Quadis
CN Catalunya 7-9 CN Barcelona
CD Waterpolo Túria 5-20 CN Sabadell



Classificació
1.- CN Atlètic-Barceloneta (23 pts)
2.- CN Sabadell (21 pts)
3.- Real Canoe NC Isostar (18 pts)
4.- CN Mataró Quadis (16 pts)
5.- CN Terrassa (16 pts)
6.- CN Montjuïc (13 pts)
7.- CN Barcelona (12 pts)
8.- CN Catalunya (11 pts)
9.- CE Mediterrani (11 pts)
10.- CD Waterpolo Navarra (9 pts)
11.- CN Sant Andreu (4 pts)
12.- CD Waterpolo Túria (0 pts)

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada