diumenge, 22 de gener del 2012

Decidides les semifinals de la Copa Catalunya DH

Aquest cap de setmana s'ha disputat el partit de tornada dels quarts de final de la Copa Catalunya de Divisió d'Honor tant masculina com femenina. La principal sorpresa ha estat l'eliminació del pentacampió en categoria masculina, l'Atlètic-Barceloneta.

El CE Mediterrani va vèncer ahir al matí a la piscina del CN Atlètic-Barceloneta per un contundent 7-22, deixant fora de la lluita pel títol al vigent campió. De fet, el conjunt mariner ha vençut les cinc edicions d'aquest torneig, però ahir va alinear un gran nombre de juvenils i es va quedar fora de la lluita pel títol. També va golejar el CN Terrassa a la piscina del CN Montjuïc, i és que el conjunt de la muntanya màgica ha vist com dos dels seus estrangers no han retornat al club després dels problemes econòmics que arrossega. El CN Mataró Quadis va vèncer d'un a la Nova Escullera i va certificar el seu pas a semis davant el CN Barcelona i el CN Sant Andreu va remuntar els 4 gols en contra davant el CN Catalunya i també serà a semifinals. Es dóna la casualitat de que els quatre equips que jugaven la tornada fora de casa (és a dir, els tercers i quarts classificats dels grups de la primera volta) seran els quatre equips que disputaran les semifinals.

En categoria femenina el guió ha estat més previsible. Únicament el Terrassa ha vençut fora de casa i ha remuntat el 5-8 que el Sant Andreu duia del partit d'anada. Els dos equips de Primera (Rubí i GEiEG Fustes Molas) han estat golejats per Sabadell Astralpool i Mataró El Tot respectivament. El quart semifinalista serà el Mediterrani, que va vèncer per 10-7 al Sant Feliu i desfeia l'empat a 12 de l'anada.

La fase final es disputarà a Girona el cap de setmana vinent. Dissabte al matí es jugaran les semifinals femenines i a la tarda les masculines. Diumenge a les 11 es disputarà la final femenina i, a les 12.45, la masculina.

Els resultats han estat els següents (en negreta l'equip classificat)

Copa Catalunya DH Masculina
Quarts de Final, Tornada
CN Atlètic-Barceloneta 7-22 CE Mediterrani (9-9 a l'anada)
CN Barcelona 6-7 CN Mataró Quadis (13-10 a l'anada)
CN Montjuïc 3-16 CN Terrassa (18-7 a l'anada)
CN Catalunya 17-22 CN Sant Andreu (5-9 a l'anada)

Semifinals
CE Mediterrani - CN Mataró Quadis
CN Terrassa - CN Sant Andreu

Copa Catalunya DH Femenina
Quarts de Final, Tornada
CN Sabadell Astralpool 18-7 CN Rubí (7-19 a l'anada)
CN Sant Andreu 6-10 CN Terrassa (5-8 a l'anada)
CN Mataró El Tot 13-3 GEiEG Fustes Molas (1-15 a l'anada)
CE Mediterrani 10-7 CN Sant Feliu (12-12 a l'anada)

Semifinals
CN Sabadell Astralpool - CN Terrassa
CN Mataró El Tot - CE Mediterrani

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada