dijous, 9 de febrer del 2012

Anuari del Waterpolo Català 2011-2012

Fa dies que tenia pendent aquest escrit. Suposo que la major part de vosaltres ja el té (i si no, no sé a què espereu), però avui parlaré d'en Dani Pajuelo i el seu Anuari del Waterpolo Català 2011-2012.

Enguany, l'Anuari arriba a la seva tercera edició. Són 112 pàgines, amb tota la informació dels equips absoluts, juvenils i cadets del waterpolo a Catalunya en un format diferent al de l'any passat. A més a més, també compta amb un reportatge dels internacionals catalans i una entrevista a Nani Guiu, l'entrenador del Sabadell Astralpool que va guanyar-ho tot la temporada passada (Lliga, Copa de la Reina, Euro Cup, Supercopa i Copa Catalunya).

La presentació de l'Anuari del Waterpolo Català 2011/12 tindrà lloc a la piscina del CN Sant Andreu el cap de setmana del 18 i 19 de febrer, coincidint amb la disputa de la Copa del Rei. A més a més, en Dani ja ha començat el seu tour particular per les piscines de Catalunya per tal de fer més fàcil la difusió de l'Anuari.

És una eina fantàstica per a la promoció del nostre esport i em consta que en Dani s'hi ha deixat la pell per tercer any consecutiu. Enhorabona Dani, cracks com tu fan gran aquest esport!

Podeu adquirir l'Anuari a la web d'en Dani Pajuelo pel preu de 10€. No us el perdeu!!!

Dani Pajuelo (esquerra) amb Ivan Tibau, Secretari General de l'Esport (dreta). // Foto: danipajuelo.net

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada