dissabte, 18 de febrer del 2012

Derbi vallesà a la segona semifinal de Copa

CN Sabadell i CN Terrassa es trobaran demà al migdia a la segona semifinal de la Copa del Rei. El Sabadell ha eliminat el CN Sant Andreu per 4-9, mentre que el Terrassa s'ha desfet del Real Canoe Isostar per 8-5.

Terrassa i Sabadell disputaran la segona semifinal // Foto: RFEN

L'equip amfitrió, el Sant Andreu, i el Sabadell s'enfrontaven amb els sabadellencs com a favorits. El conjunt de Gabi Hernández ha acceptat aquest paper i ha volgut començar el partit molt fort. Els de Carlos Bellón, per la seva banda, no han abaixat els braços i també s'han mostrat disposats a aconseguir el bitllet per les semifinals i  els dos primers gols sabadellencs han estat resposts pel Sant Andreu. El partit s'ha anat endurint (fins a 22 exclusions han assenyalat els àrbitres, 11 per equip). A partir del segon període el Sabadell ha pogut imposar el seu ritme de joc i ha deixat al Sant Andreu sense anotar durant 16 minuts fins arribar al final del tercer període amb un còmode 2-8 a favor. El darrer parcial, de tràmit, ha servit per a que els locals retallessin la distància d'un gol.

CN Sant Andreu (4): Ramon Santís, Javier Gorría, Pau Segurana, Dani González (2), Dani Hernández (1), Edu Mínguez (1), Marko Mijatovic, Ivan Kukarov, Erik Brugué, David Waller, Arnau Escarré, Àlex Ortega i Pau Vall. E: Carlos Bellón.

CN Sabadell (9): Iñaki Aguilar, Matej Nastran, Òscar Carrillo (1), Adrià Carabí (2), Èric Marsal (1), Carlos Sànchez, Marko Cuk, Gonzalo Oscar Echenique (1), Iván Pérez (1), Enric Moreno, Jordi Millán (3), Marc Soler i José María Motos. E: Gabi Hernàndez.

Parcials: 2-2 / 0-4/ 0-2 / 2-1

 

El darrer partit de la tarda ha estat el és trepidant. Terrassa i Real Canoe Isostar havien empatat a 6 a la lliga i a la Pere Serrat es respirava ambient de partit vibrant. De la mà de Svilen Piralkov en atac i amb un enorme Michal Diakonow sota els pals, el Terrassa s'ha acabat enduent la darrera plaça de semifinals en un partit que ha començat sense massa encert atacant per cap equip. Poc abans d'arribar al final del primer període, però, l'anglès Derek Parker ha avançat al Terrassa. Sergi Mora, ja en el segon període, ha ampliat l'avantatge, però Víctor Gutiérrez l'ha tornat a reduir. Llavors és quan ha començat el recital d'aturades de Diakonow. El porter polonès ha aturat fins a tres jugades d'u contra u abans del descans i el seu equip ho ha aprofitat en atac per deixar un 4-1 en el marcador. El Real Canoe Isostar ha reaccionat a la represa col·locant-se 4-3 però els de Dani Nart ràpidament han marcat dos gols més per posar-se 6-3. El conjunt madrileny, ja al darrer període, ha tornat a retallar fins col·locar-se un per sota (6-5) però novament grans aturades de Diakonow (salvant l'empat en diverses ocasions) i dos gols de Piralkov han deixat el Terrassa a semifinals.

CN Terrassa (8): Michal Diakonow, Adrià Sanz, Sergi Mora (2), Ricard Alarcón, Svilen Piralkov (2), Víctor Cabanas (1), Abraham Alcaide, Òscar Aguilar, Xavi Pérez, Iván Gallego (1), Derek Parker (2), David Gonzàlez i Donat Galeev. E: Dani Nart.

Real Canoe NC Isostar (5): Juan Carlos García, Adrián Abad, Jorge Carpeño, Fernando Carpena (1), José Javier Bustos, Balasz Sziranyi, Alberto Barroso, Vicente Matoso, Víctor Gutiérrez (1), Mario Garcia (2), Borja Hernández, José Ramon Dáz (1) i Eduardo Llorio. E: Chava Gómez.

Àrbitres: Quim Fernàndez i Ernest Iñesta, tots dos catalans.
Parcials: 1-0 / 3-1 / 2-2 / 2-2

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada