dissabte, 18 de febrer del 2012

Mataró Quadis i Atlètic-Barceloneta, a semifinals de Copa

El CN Mataró Quadis s'ha imposat per 9-4 al CN Montjuïc, mentre que el CN Atlètic-Barceloneta s'ha desfet del vigent campió, el CN Barcelona, per 10-6.

Dani Sullà (Barcelona) intenta aturar un llançament de Ruben de Lera (At.Barceloneta) // Foto: RFEN
La Copa del Rei ha començat aquesta tarda a les instal·lacions del CN Sant Andreu. Els primers en obrir foc han estat el Mataró Quadis i el Montjuïc. Tots dos equips han començat amb els porters com a principals protagonistes. I és que tant Mario Lloret com Omar Montiel s'han lluït notablement en l'inici del partit. El primer parcial ha finalitzat amb un empat a 1  (gol d'Árpád Babay pel Mataró i de Gabor Egedi pel Montjuïc) i tot semblava indicar un partit molt tàctic i que s'acabaria decidint per petits detalls. Però no ha estat així i el Mataró Quadis ha marcat dos gols més abans del descans, obra d'Árpád Babay i Fran Sánchez. El descans ha semblat sentar millor al conjunt verd-i-blanc, que ha arribat a empatar a tres gràcies a Egedi i a Mate Balatoni. Pocs segons després, Balatoni hauria de seure a la banqueta al cometre la seva tercera exclusió. Amb la principal arma ofensiva del Montju fora de combat, el Mataró Quadis no ha tingut massa problemes per imposar el seu joc i encadenar un parcial de 6-1 fins al final del partit, amb 3 gols de Gonzalo López-Escribano.

CN Mataró Quadis (9): Mario Lloret, Gabri Tébar, Fran Sánchez (1), Albert Merino, Romain Blary (1), Árpád Babay (3), Albert Garcia, Pau Bach, Àlex Codina, Jordi Garcia, Gonzalo López-Escribano (3), Victor Fernández i Marc Pannon. E: Albert Fernànde.

CN Montjuïc (4): Aitor Pinho, -, Ferran Tomasa, Marc Tomasa, Gabor Egedi(2), Alfons Cànovas (1), Mate Balatoni (1), Audric Ollé, Marc Ribot, David Casadevall, -, Oriol Masip i Omar Montiel. E: Ivaylo Dimitrov.

Àrbitres: Sergio Galindo i Josep Maria Teulé, tots dos catalans.
Parcials: 1-1 / 2-0 / 3-2 / 3-1

 
En el segon partit de la tarda es repetia la final de la temporada passada. Atlètic-Barceloneta i CNB es tornaven a trobar dues setmanes després de la desfeta cenebista a la piscina de Sant Sebastià per 13-2. Avui, però, els cenebistes han jugat molt millor del que ho van fer en lliga i el conjunt mariner s'ha endut la victòria per 10-6 gràcies, en part, al gran encert dels seus contraatacs. El partit ha estat dominat des de bon començament per l'Atlètic-Barceloneta, que ja guanyava 2-0 al finalitzar el primer període i 6- a la mitja part. Com en el partit de lliga, Dani Sullà ha fet un gran partit i ha salvat el seu equip d'encaixar una golejada. En atac, però, el CNB no ha estat gaire encertat, estavellant nombroses pilotes al pal de la porteria defensada primer per Dani Pinedo i després per Albert Fandos.

CN Atlètic-Barceloneta (10): Dani L. Pinedo, Josip Vrlic (1), David Martín, Aleksandar Ciric (1), José Rodríguez, Joshua Monpeat, Marc Roca, Adrià Delgado (2), Xavi Vallès (1), Fran Fernández (1), Rubén de Lera (2), Marko Petkovic (1) i Albert Fandos. E: Mirko Blazevic

CN Barcelona (6): Dani Sullà, Enric Sanz, Marc Fernàndez, Eridú Alcalá, Fernando Gutiérrez, Pan Ning (1), Joel Esteller (1), Pol Gomà, Gerard Reixach (1), Pere Estrany (1), Sergi Trilles, Feihu Tan i Èric Fernàndez. E: Toni Esteller

Àrbitres: Sergi Borrell i Raül Torres, tots dos catalans.
Parcials: 2-0 / 4-2 / 2-1 / 2-2

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada