diumenge, 25 de març del 2012

L'AESE guanya una final de play-off descafeinada

L'AESE ha guanyat aquest matí la final de la Segona Divisió Femenina per 9-12 davant el CN L'Hospitalet. El partit ha estat dels més fluixos que ens han ofert els dos equips riberencs darrerament. Tot i això, tots dos equips s'han classificat per la fase d'ascens a Primera Divisió, que es disputarà del 4 al 6 de maig a Catalunya, amb la piscina de l'AESE com a màxima candidata. El partit pel tercer i quart lloc se l'ha endut CN Vallirana, que ha vençut per 9-8 a la Universitat Autònoma.

El partit ha tingut diverses alternances en el marcador, obert per l'AESE però capgirat per l'Hospi. Queralt Ordi i Yurema Sabio han estat les encarregades de comandar l'atac dels seus equips, encara que l'AESE ha encertat més a l'hora de xutar. L'Hospi, per la seva banda, ha desaprofitat diverses ocasions, que han acabat al pal. cosa que han acabat pagant en el marcador. L'AESE no s'ha pogut desenganxar en el marcador fins al darrer quart, on s'ha notat la poca profunditat de banqueta de l'Hospi. Malgrat aquest resultat, seria bo que cap dels dos equips tregués excessives conclusions del partit i es centrés en millorar i preparar la fase d'ascens.

A part dels dos equips de L'Hospitalet, també estan classificats el Böklunder San Vicente de Sant Vicenç de Raspeig, un altre equip de la lliga valenciana (UP València o CW Castelló) i un representant de la lliga d'Euskal Herria, on queden tres jornades pel final i on el Saragossa B és líder a 6 punts del segon classificat, el Leioa B.