diumenge, 6 de maig del 2012

Hospi i AESE es jugaran demà l'ascens


La jornada d'avui dissabte ha deixat dues golejades dels equips de L'Hospitalet, que es jugaran demà l'ascens en el seu duel directe a les 7 a la piscina de l'AESE.

Tot i que la Politècnica s’ha avançat en el marcador, gràcies a un gol de Lorena Gimeno, el CN San Vicente ha estat el clar dominador d’un partit lent i, sovint, travat. El conjunt alacantí no s’ha pogut avançar fins al segon període, quan Violeta Pérez ha transformat una superioritat. Poc abans del descans, la mateixa Pérez tornava a marcar, ara des de la boia, i posava el 3-1 al marcador. En el tercer quart és quan s’ha vist menys waterpolo. I és que tots dos equips han fet una baixada de joc i no han sabut aprofitar les errades del rival. Els gols han estat de Paula Dobón, amb un xut llunyà per la Politècnica, i de Veronica Serrano, a la següent jugada, pel San Vicente. Amb 4-2 en el marcador s’ha entrat al darrer període. I aquí és quan el San Vicente ha demostrat la seva superioritat, amb dos gols de Beatriz Climent, un de Maria Payá i un altre de Maria de Haro. Per part valenciana, només Laura Vila ha aconseguit marcar per culpa, en part, de la bona defensa a la boia que ha fet Serrano.

CN SAN VICENTE (8): Núria Fernández, Verònica Serrano (1), -, Isabel Aparicio, Maria Payá (1), Beatriz Climent (2), Alba Carrero, Maria de Haro (1), -, Raquel Expósito (1), -, Violeta Pérez (2) i Celia de Haro. E: Juan Cegarra

UP VALÈNCIA (3): Aurora Claramunt, Cristina Menescardi, Paula Dobón (1), Lorena Gimeno (1), Lorena Tudela, Virginia Sánchez, Marta Maicas, Soraya Learte, Marta Martínez, Olga Almenar, Laura Vila (1), Neus Martí i Ana Linuesa. E: José Ignacio Pérez.

Àrbitres: Emma Campos i Maite Pascual.
Parcials: 1-1 / 2-0 / 1-1 / 4-1


El segon partit de la tarda, entre l’AESE i la UPNA, era l’oportunitat de tots dos equips per millorar la imatge de la darrera jornada. I tots dos equips l’han aprofitat. En un primer període molt igualat, UPNA s’ha avançat dues vegades, mitjançant Nahia Duran i Arianne Prados, però primer Sara Maestro i després Queralt Ordi han empatat. A partir del segon període és quan l’AESE ha començat a dominar, gràcies a l’aparició d’Aina Gobern, que ha marcat dos gols seguits a l’arrancar aquest període. Pel que fa a l’aspecte defensiu, Lara Clerencia ha aturat les poques ocasions que ha tingut UPNA. I és que, de fet, el conjunt navarrès únicament ha pogut marcar de penal en els segons 7 minuts. En el tercer període ha estat quan l’AESE ha matat el partit. Amb un començament calcat, Gobern ha marcat dos gols més. I el punt d’inflexió ha estat un penal fallat per Prados. A partir d’aquí, l’UPNA s’ha anat desfent i l’AESE enfortint, fins arribar al 12-4 final. Ja amb el temps finalitzat, Cristina Alcoba (que ha jugat el darrer període sota els pals de l’AESE) li ha aturat un penal a Nahia Duran.

AE SANTA EULÀLIA (12): Lara Clerencia, Laia Llorens, Aina Llop, Marta Abellán, Cristina Galián, Aina Gobern (4), Cristina Molinet, Sandra Pacha, Queralt Ordi (4), Sara Maestro (1), Raquel Cercadillo (2), Ari Domínguez (1) i Cristina Alcoba. E: Javi Sánchez.

UPNA 98 02 (4): Oihane Andueza, Nahia Duran, Arianne Prados, Olatz Osinaga, Maider Suescun, Maider Crespo, Elena Olite, Sara Pérez, Míriam Lafuente, -, Lidia Ilundain, Jaione Echarte i Maria Admiraal. E: Alfonso Merino.

Àrbitres: Josep Maria Teulé i Yolanda Ruiz.
Parcials: 2-2 / 3-1 / 4-0 / 3-1



La jornada d’avui dissabte s’ha tancat amb la golejada del CN L’Hospitalet davant el CW Castelló per 18 a 2. L’Hospi, sense Yurema Sabio, ha dominat el partit de principi a fi, i ha fet ben poques concessions. De fet, en el primer quart, el Castelló només ha pogut marcar en un contraatac. Belén Aguirrezabalaga, a més, ha fallat un penal pel conjunt castellonenc. El segon període ha seguit sent un monòleg de l’Hospi, que ha perdonat ben pocs contraatacs. A partir d’aquí, l’Hospi, tot i afluixar, ha seguit apliant l’avantatge en el marcador fins arribar al definitiu 18 a 2.

CN L’HOSPITALET (18): Helena Rodríguez, Sonia Rebordosa (6), -, Aida Peiró, Eli Pinel (2), Anna Fernàndez (2), Sonia Andrés, Mireia Cercadillo (1), Ana Fernández, Estefi Murillo (1), Heather Morton (1), Marta Saez i Helena Fusté (5). E: Sergio Garcia

CW CASTELLÓ (2): Clàudia Sempere, Cristina Breva, Marta Pérez, Anna Ruiz, Roser Roselló (1), Mar Archiles, Paula Fernández, Judith Álvarez (1), Sandra Ruiz, Belén Aguirrezabalaga, Iris Gimeno, Ana Belén Gonzalvo i Elena Fernández. E: Guillaume Taillebresse.

Àrbitres: Blai Perelló i Maite Pascual
Parcials: 4-1 / 5-1 / 3-0 / 6-0

Classificació
1.- CN L’Hospitalet (9 pts, +41)
2.- AE Santa Eulàlia (9pts, +35)
3.- UPNA 98 02 (3 pts, -18)
4.- CW Castelló (3 pts, -30)
5.- CN San Vicente (3pts, -5)
6.- Universitat Politècnica de València (0 pts, -23)

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada